Istaknute teme Poklon čitateljima

Osvojite dječji pustolovni roman “Posljednji klinci na Zemlji”

posljednji klinci na zemlji

Roman Posljednji klinci na Zemlji vodi vas u svijet zombija, čudovišta i krilatih bića

Iz nakladničke kuće Egmont nedavno su preporučili ovaj dječji roman kao super ljetno štivo za klince. U potpunosti se slažemo, a mislimo da u prilog toj preporuci ide i i činjenica da je Netflix prema tom romanu snimio i seriju.

Uzbudljivo, napeto, mješavina teksta i ilustracija. Evo o čemu se ukratko radi:

Apokalipsa čudovišta pogodila grad, a trinaestogodišnji, po ničem posebni Jack Sullivan živi u sigurnosti svoje kućice na drvetu. Kućica je osigurana jarkom, a Jack je do zuba naoružan katapultima, a da ne spominjemo videoigre i beskrajnu zalihu Oreo keksa i gaziranih sokova skupljenih iz napuštenih trgovina.

No, Jack se ne može sam suprotstaviti i obraniti od horde zombija, krilatih bića i ostalih čudovišta. Zato Jack sastavlja tim u kojem su: njegov štreberasti najbolji prijatelj Quint, rehabilitirani nasilnik iz osnovne škole Dirk, Jackov vjerni ljubimac, čudovište Rover, i najopasnija djevojka koju poznaje, June.

Uz njihovu pomoć, Jack će pokušati ostvariti ultimativni pothvat apokaliptičnoga uspjeha i više neće biti prosječan! Hoće li uspjeti?

Ako vas je sve ovo zainteresiralo, komentirajte nam ispod objave tko će uživati u čitanju romana, a mi vam uz pomoć Egmonta darujemo jedan primjerak. Kome ga šaljemo, objavit ćemo 25. srpnja 2023.

foto: Egmont

3 komentara

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.