Istaknute teme Novosti i događanja

Žena nije niti znala da je trudna dok se nije porodila u avionu

Žena koja se porodila u avionu osjeća se dobro kao i beba

Žena koja nije uopće niti znala da je trudna, a kamo li da je ta trudnoća došla i do svog kraja, rodila je tijekom leta avionom. Putnicima koji su taj dan letjeli iz Salt Lake Citiyja u Honolulu priredila je neuobičajeni zabavljački spektakl.

Jedna od putnica zabilježila je nesvakidašnji događaj kamerom mobitela, a snimka je, pretpostavljate, završila na TikToku i postala viralna. Zaradila je preko dva milijuna lajkova.

@juliabernice

It’s the ‘baby being born while we’re above the Pacific Ocean’ for me

♬ original sound – Julia Hansen

Neki putnici su u nevjerici odmahivali glavom dok se ova scena odvijala nedaleko njihovih razrogačenih očiju, a iz interkoma se u jednom trenutku začula obavijest da je upravo na svijet, u ovom avionu, došla jedna beba.

Avionom se potom, očekivano, prolomio aplauz.

Let je završen tri sata kasnije, a mama i beba su u potpuno zdravom stanju napustile avion. Sve to zahvaljujući medicinskom osoblju koje se našlo na letu i koje je odmah po pozivu, krenulo u pomoć i ne znajući što se u stvari događa. A prema svemu sudeći, nije znala niti sama mama koju je cijeli ovaj doživljaj jednostavno preplavio te je zamolila da poštuju njezinu privatnost.

Iako putnici nisu saznali koje ime je novopečena mama izabrala za svoju bebu, mnogi su se počeli šaliti predlažući da ju nazove “Sky” ili “Jet”. Što se državljanstva tiče, još se mora provjeriti je li beba rođena u zračnom prostoru SAD-a te će o tome ovisiti čije će državljanstvo na kraju i dobiti.

Foto: TikTok

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.