Čitaonica

Zaboravite na strah od zubara uz slikovnicu Peppa Pig

Peppa Pig slikovnice provest će mališane kroz događaje i zgode omiljenih crtanih likova

Svi se roditelji kad-tad nađu u situaciji da trebaju dijete odvesti na prvi pregled kod zubara, no dijete ne želi ići. Možda ste već bili kod zubara i doživjeli neugodno iskustvo pa se sada vaše dijete boji ponovnog odlaska? Razlog zašto djeca ne žele ići kod zubara je kombinacija straha od nepoznatih situacija, asocijacija na prijašnja neugodna iskustva u ambulanti te priče nas odraslih.

U želji da djeci opišemo kako izgleda posjet zubaru i objasnimo mu što sve može očekivati, može se dogoditi da, bez obzira što nam to nikako nije bila namjera, dijete još više preplašimo. No, i mi roditelji smo katkad nesigurni, a nismo možda ni vješti u pričanju priča, zato je najbolje prepustiti pričanje priča onome kome to bolje ide –omiljenom dječjem liku Peppi Pig!

Slikovnica ”Peppa kod zubara” u izdanju Egmonta može vama i vašem djetetu olakšati odlazak
zubaru, učiniti ga ugodnim i bezbrižnim. Uz šarene ilustracije i poučnu priču, dijete će se uz pomoć svojih najdražih likova, praščića Peppe i Georga, veseliti i naučiti da odlazak zubaru može biti zabavno iskustvo.

Nasmijte svoje dijete Peppinim dogodovštinama i potaknite razgovor o dječjim strahovima u ugodnom obiteljskom okruženju. Kako su se Peppa i George zabavili kod zubara i kome su uz pomoć doktora Slona očistili zube pročitajte u prvoj slikovnici iz nove Peppa Pig kolekcije,

Poučne slikovnice o Peppinom prvom iskustvu kod zubara, na izletu s vrtićem, u trgovini s
roditeljima i u drugim svakodnevnim situacijama pronađite svakog četvrtka na prodajnim mjestima! Prvu slikovnicu ”Peppa kod zubara”, od 26.11.2020. pronađite na svim kioscima, u poštama, supermarketima te na shop.egmont.hr po promotivnoj cijeni od samo 9,90 kuna. Sve ostale slikovnice iz kolekcije pronađite po cijeni od 24,90 kuna.

Svakog četvrtka čeka vas pak nova Peppina pustolovina!

foto: Egmont

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.