Novosti i događanja

Što još možete napraviti s djecom prije završetka ljeta?

Ljeto još nije gotovo, ali nikad ne znamo kad će nam se prišuljati hladniji i kišni dani, zato ga treba što više iskoristiti.

Prije završetka ljeta organizirajte razne zabavne sadržaje za cijelu obitelj i uživajte u druženju

Evo što još možete napraviti s klincima do kraja ljeta, ako do sada već niste.

1. Kampirati u vrtu, dvorištu ili na terasi preko noći

Novo, uzbudljivo, a i vrlo praktično jer ako nešto trebate, pa – u kući je! No, to ne znači da ne trebate stvoriti ugođaj, upaliti male lampice u vrtu i pripremiti pravi kamperski obrok te pričati strašne (ili sretne priče) uz logorsku vatru.

2. Kupanje na jezeru

More je more, ali i kupanje na jezeru ima svojih čari. Napravite piknik i uživajte u ljepotama nekog jezera u blizini koje je sigurno za kupanje. Jer, malo dodatnog plivanja nikad ne škodi.

3. Odlazak u neki vodeni park

Klinci obožavaju vodene parkove, brze rijeke, tobogane. Jedan dan prije kraja ljeta možete se osvježiti u nekom od njih, a izaberite onaj prikladan dobi i interesima vaše djece. to je ipak dan za njihovo uživanje!

4. Lunapark

ako u vašem gradu negdje trenutno postoji lunapark, opustite se s klincima jedno poslijepodne nakon posla na vožnjama i vrtuljcima. Svi ćete se osjećati puni energije i adrenalina.

5. Pješačenje

Pješačenje je zdrava i u stvari zabavna aktivnost. Odaberite neku rutu kroz prirodu s vašom obitelji i savladajte pritom uživajući u šumskim krajolicima, nepoznatim vidicima i druženju s najbližima. Na kraju se, naravno, počastite nekim ukusnim ručkom.

6. Izlet

Odaberite neko mjesto dovoljno udaljeno, a opet ne predaleko mjesta od kojeg živite i na kojem nikada niste bili. Zaputite se na mini izlet i upoznajte novi kraj – djeca uvijek nauče toliko toga na obiteljskim putovanjima.

7. Posjet botaničkom vrtu

Zabavno i edukativno, a usto i besplatno.

8. Autopraonica

Jedan dan rezervirajte za pranje automobila, a klince oboružajte kantama vode, sapunicom, spužvama. Njima će to biti ludi provod uz puno prskanja, a na kraju ih možete nagraditi sladoledom.

Foto: Freepik

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.