Novosti i događanja Zabava i zanimljivosti

Scooby Doo u kinima – kako je nastalo prijateljstvo između Shaggija i Scoobija

Scooby Doo, prva animirana, cjelovečernja zabava o najpoznatijem psu na svijetu dolazi na velike ekrane! Do sada neispričana priča o početcima neraskidivog prijateljstva između Shaggija i Scoobija i njihovog priključivanja detektivskoj družini Freda, Vilme i Daphne.

U kinima se Scooby Doo očekuje sredinom svibnja, a djelić onoga što nas čeka pogledajte u isječku

Danas, nakon stotinu riješenih slučajeva, Scooby i njegova ekipa suočavaju se sa svojom najvećom i najizazovnijom misterijom ikada – teorijom zavjere o psu-duhu Cerbusu koji se želi vratiti na svijet.

Dok se oni utrkuju kako bi zaustavili ovu apokalipsu, Scoobijevi prijatelji otkrivaju njegovo podrijetlo i sudbinu koja je veća od bilo čega što su mogli zamisliti…

Inače, crtić SCooby snimao se od 1969. godine do 2001., a zbog popularnosti, započela je i produkcija dugometražnih animiranih filmova. Snimljena su i četiri igrana filma, a postoje i mnogi časopisi, knjige, bojanke i igre s temom Scooby Doo.

Čini se da ovaj animirani film za djecu započinje susretom Shaggyja i Scoobyja kao djeca, a zatim pokazuje njihovo neraskidivo prijateljstvo kroz godine. U kinima se Scooby – Doo očekuje sredinom svibnja.

Foto: Dječja posla, kidsactivitiesblog

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.