Istaknute teme Poklon čitateljima

Osvojite slikovnicu “Sve što Ana zna…u kući” naklade Nika

slika1

Sve što Ana zna…u kući jedna je u nastavku zabavnih slikovnica o djevojčici Ani koju možete naručiti preko Naklade Nika


Mogu li djeca pomagati u kućanskim poslovima? Prema parents.com djeci  se mogu zadati jednostavni zadaci već u dobi između 15 i 18 mjeseci, kada uglavnom hodaju bez asistencije i uspijevaju pratiti jednostavne upute.

Također, djeca te dobi počinju biti fascinirana vanjskim svijetom i žele oponašati sve što i vi radite, pa će dodjeljivanje neke zadaće kod njih izazvati oduševljenje.

Nemojte se opterećivati hoće li zadatak koji zadate djetetu biti savršeno izveden. Možda smeće završi pokraj koša, podmetači ispadnu negdje putem..imajte na umu da će vježba dovesti do savršenstva, a kod djeteta će se od najranije dobi razviti radne navike. Također, ako dijete uživa u tim poslićima koje mu dajete, nema smisla da mu kvarite zadovoljstvo, potičite ga i pohvalite bez obzira kako je zadatak dovršen, bitna je volja.

slika2

Na našem portalu možete naći kućanske poslove prikladne za svaku djetetovu dob, a kako biste sve to prošli sa svojim klincem ili klinkom na zabavan način, danas imate priliku osvojiti slikovnicu koja govori baš o djeci, kućanskim poslovima i zadacima koje mogu obavljati kako bi bili što samostalniji. Knjigu “Sve što Ana zna…u kući” daruje vam Naklada Nika, a onaj tko je osvoji može uživati u simpatičnim rimama i slikama koje vas vode kroz Anine zadatke i kućanske poslove.

Vaše dijete će na stranicama ove slikovnice otkriti zašto je važno imati obaveze u kući i sudjelovati u njima.

Kako biste osvojili slikovnicu, lajkate i podijelite ovaj post na našoj Facebook stranici te u komentar napišite što vaše dijete radi od kućanskih poslova. Isto nam možete poslati i u mailu na adresu: urednistvo@djecjaposla.com.

Dobitnika slikovnice objavljujemo u petak, 4.ožujka 2016.

slika3

 

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.