Istaknute teme Poklon čitateljima

Osvojite Montessori priručnik korisnih aktivnosti za razvoj djeteta

montessori priručnik

Uz Montessori priručnik nikad vam neće ponestati ideja za učenje kroz igru

U ovom priručniku nalazi se sve što vam treba kako biste u potpunosti iskoristili potencijale, mogućnosti, pa i vrijeme svoga djeteta. Aktivnosti koje sadrži su poučne, no ništa manje i zabavne.

Na više od 150 stranica pruža vam se prilika da steknete važan uvid u djetetove potrebe te da se uključite u razvoj njegove koordinacije, svijesti i samopoštovanja. Osnovne životne vještine, jezični razvoj, znanstvena i praktična znanja samo su neke od stvari koje vaše dijete može razviti uz ovu pametnu knjigu uz koju neće biti samo pasivni promatrač, već aktivni sudionik koji radi, uči, zabavlja se, istražuje i zaključuje.

Izraditi svoju knjigu? Zašto ne!

Uzgoj biljaka, postavljanje stola, korištenje kvačica za rublje, otkrivanje vremenskih prilika, čitanje pomoću slikovnih kartica…dajemo vam uvid u samo neke od aktivnosti koje se skrivaju u ovom priručniku koji će postati vaš najdraži kućni prijatelj.

A sada…brojevi!

Možete ga dobiti na svoju adresu tako što ćete stisnuti like, share, a potom i ostaviti komentar u kojem ćete napisati koju aktivnost vaš maleno/veliko trenutno najviše voli.

Dobitnika objavljujemo 25.siječnja 2022.

foto: Dječja posla

1 komentar

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.