Istaknute teme Oprema i uređenje

Najbolje i najzabavnije igračke za plažu koje želi svako dijete

Svake godine obnovite igračke za plažu kako bi se djeca zabavila i uživala u moru i zraku


Boravak na plaži djeci zna često biti i dosada jer njima osim mora i sunca treba osigurati i zabavu. Bilo da su sama ili imaju društvo, osigurajte im raznolike igračke za plažu kako bi si skratili vrijeme, istrošili energiju i zabavili. Donosimo slike najzabavnijih i najboljih igračaka na plažu koje smo pronašli po web shopovima, a koje bi već ovog ljeta mogle uveseljavati i vašu djecu te ih zabaviti na plaži.

1.Luftići za cijelu obitelj – mali luftići za jednu osobu odavno su izašli iz mode. Zamijenili su ih prvo luftići u obliku ptice, ribe, koluti, pa čak i luftići u obliku pizze ili boce Cole, no najnovija su atrakcija ovi mega luftići za cijelu obitelj ili društvo.

2.Koš za igru u vodi ili ‘Alka’ na pijesku – ima li što luđe od igre košarke u vodi do pupka? Ova igra okupirat će i djecu i starije, baš kao i igra tko će nabosti više obruča na vrat flaminga koju možete igrati na plaži.

3.Rolo kotač na napuhivanje– Još malo luftića na napuhivanje, no ovaj put riječ je o vodenom kotaču u kojem će djeca trčkarati poput hrčka. Ova jako zabavna igračka djecu će iscrpiti pa nećete imati problema sa uspavljivanjem.

4.Pribor za izradu pješčanog dvorca– obične kante za izradu kula više nisu atraktivne, nabavite gotove kalupe dvorca uz koji trebate i lopaticu i grabljice, grabilicu, kamion i sve što je potrebno malim majstorima za zabavu na pijesku.

5.Kalup za visoke pješčane kule – njihova izrada jedan je od najtežih zadataka koji ne uspijevaju savladati ni odrasli. Ovaj 3 u 1 kalup nudi upravo to – izradu visokih kula od pijeska bez urušavanja. Nakon što ih sve okrenete naopako jednostavno izvlačite jednu po jednu jer sušuplje.

6. Kalupi za sladolede – ove modlice zaigrat će i klince od dvije i starije od 10 godina. Osim izrade, djeca se mogu igrati i prodaje sladoleda pa jamče dugu igru i zabavu.

6.Grabilica za pijesak u obliku morskog psa ili raka – ova zabavna igračka za pijesak bit će neophodna kod svakog odlaska na plažu jer ju djeca obožavaju zbog oblika ali i funkcionalnosti.

Foto: Amazon

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.