Istaknute teme Zabava i zanimljivosti

10 stvari koje sve Lavice rade u trudnoći

Lavice

Lavice i trudnoću vide kao priliku da zablistaju i pokažu se u najboljem svjetlu

Vatreni Lavovi poznati su po tome da u životu vole imati lijepe stvari, a smatra ih se i taštima. No, ujedno su i velikodušni, kreativni te odišu toplinom. ako ste trudni, očekujte da će se i tu odraziti vaša lavovska osobnost, i to u punom sjaju.

U nastavku pročitajte što Lavice mogu očekivati od trudnoće te kako će horoskop oblikovati to važno životno iskustvo.

Provest ćete detaljno istraživanje

Lavovi su rođeni vođe stoga ne čudi da žele da sve bude spremno za dolazak nove bebe u obitelj. Mame Lavice stoga će zaroniti u istraživačk svijet dublje nego svi ostali, kako bi prikupile što više informacija.

Izdvojit će sve što obitelj treba napraviti kako bi se pripremila i kako bi svi disali isto, odnosno onako kako Lavice žele.

Vaša trudnička odjeća će biti savršena

Lavovi su poznati po svom samopouzdanju kojeg usput, često iskazuju i kroz odjeću koju nose. Kako trbuščić bude rastao, tako će mama Lavica isprobavati nove, odvažne stilove.

Netko misli da trudnoća nije pravo vrijeme za istaknuti se i isprobati nešto novo i ludo, ali vi ne dijelite to mišljenje.

Sami ćete složiti namještaj za dječju sobu

Vrl obrzo ćete postati nestrpljivi da sve bude namješteno i spremno za bebin dolazak iako za to ima možd ajoš koji mjesec. Ak ovaš partner ne bude dijelio taj entuzijazam, na radove ćete prionuti sami i složiti krevetić, ormar ili što god treba.

Lakovjernost na djelu

Lavovi često znaju pre lako povjerovati drugim ljudima umjesto da slušaju intuiciju. Dok čekate bebu bit ćete preplavljen is jako puno informacija. No, to ne znači da morate usvojiti sve što čujete.

Bit ćete još više zaštitnički raspoloženi

Lav je vođa čopora i napravit će što je potrebno da bi zaštitio obitelj. Trudnički instinkti to će to samo pojačati pa ćete među ostalim željeti da bliske osobe budu u blizini dok ste trudni.

Možete biti “trudnička diva”

Lavovi vole pažnju i nekako uvijek uspiju okrenuti stvari tako da su oni ti oko kojih se sve mora vrtjeti. Trudne Lavice sigurno će dobiti više pažnje jer su trudne, a ako nešto vole, to je pažnja!

To vrlo lako može inspirirati “diva ponašanje” te odvesti u aroganciju i egoizam, pripazite.

Bit će vam teško zatražiti pomoć

Još jedna negativna “kvaliteta” Lavova je tvrdoglavost. A trudne Lavice su previše neovisne i tvrdoglave da bi zatražile pomoć. No, trudnoća može biti jako iscrpljujuće razdoblje stoga bi bilo dobro da dvaput promislite prije nego odbacite svaku mogućnost da prihvatite pružene ruke koje vam žele dobro.

Za dijete želite samo kvalitetne proizvode

Lavice vole živjeti dobar život, pa su sigurno tu i tamo čule da ih nazivaju razmaženima. No, ako su razmažene oko sebe, kada dođe beba, za nju će zahtijevati samo najbolje.

To će vjerojatno značiti partnerovo kolutanje očima i poneku previsoku cijenu, ali Lavice su prilično odlučne kada nešto žele.

Nećete prihvaćati kritiku

Iako lakovjerni, Lavovi ipak teško prihvaćaju kritiku. Ako nešto odluče tijekom trudnoće, a taj izbor dobije prigovor ili konstruktivnu kritiku, Lavice će postati defenzivne i neljubazne. Najjednostavnije bi bilo saslušati tuđe mišljenje te potom kasnije u miru odlučiti je li taj prijedlog dobar za vas ili ne.

Darivanje djeteta bit će zapamćeno

Svaki događaj pripremljen u čast Lavice bit će zapamćen, jer ona puno pažnje posvećuje svojoj odjeći i kosi. A darivanje djeteta, zabava koju će sigurno poželjeti iako nije tipična za naše podneblje, prava je prilika da zablista.

Ta zabava će biti produžetak njezine vatrene osobnosti, događaj o kojem će ljudi pričati prije i poslije njega. Dekoracije, gosti, hrana, pa na kraju i sama trudnica – sve će biti na visini zadatka.

foto: Freepik

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.