Istaknute teme Poklon čitateljima

Uživajte u napetom obiteljskom krimiću “Izbliza”

Izbliza

Roman Izbliza osvojit će sve ljubitelje ovog žanra

Dani pred nama idealni su za čitanje,pa vam Mozaik knjiga poklanja jedan obiteljski krimić u čijoj ćete u napetosti i neizvjesnosti uživati od prve do zadnje stranice. Roman “Izbliza” govori o otmici djevojčice Daisy Mason koja je nestala s obiteljske zabave na tajanstven i reklo bi se, nemoguć način. Roditelji na nestanak imaju, najblaže rečeno, čudne reakcije, a policija ne zna što bi mislila o njima i njihovu ponašanju.

No, je li Daisy doista onakva kakvom se čini i kakvom je opisuju na prvu ili se i tu skriva nešto dublje? Tko je mogao oteti djevojčicu i zašto?

Ovaj napeti krimić zalazi u sve pore obiteljskog života obitelji Mason koji je pomalo kompliciran, kao i mnogi životi današnjih obitelji, brižno skrivanih unutar četiri zida, sa pomno isplaniranom slikom za okolinu.

Ako ste spremni poći u ovu neizvjesnu pustolovinu čiji kraj možda neće nužno biti sretan ili onakav kakav očekujete, mi vam darujemo jedan primjerak romana “Izbliza” u suradnji s Mozaikom knjiga.

Sve što trebate je u komentar na društvenim mrežama ili na portalu napisati što trenutno čitate. Igramo se do 2. travnja 2020. kada objavljujemo pobjednika.

foto: Dječja posla

4 komentara

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.