Istaknute teme Poklon čitateljima

Uživajte u dječjim romanima Melite Rundek: Mirko i glavoder i Slučaj Mirkovog brata

Još jedno megaduhovito djelo iz pera Melite Rundek

Za sve osnovnoškolce koji vole čitati, imamo dobre vijesti. Iz Ljevka su nam u ruke stigla dva romana Melite Rundek – Mirko i glavoder i Slučaj Mirkovog brata.

Ako već niste upoznali dječaka Mirka, koji ima crno na bijelo potvrdu da je drugačiji i da nije baš čist iako se redovito pere, vrijeme je da ga upoznate. I naravno, njegov život i obitelj i njegovog glavodera.

Čitajući o Mirku, vjerujemo, svako dijete shvaća da nije usamljeno u svojim problemima i uči da nije toliko strašno biti luckast ili drugačiji od drugih.

Jer svi smo mi pomalo ludi i drugačiji – kao i ova knjiga napisana tako da se u nju zaljubi i najzagriženiji nečitač. Onako kako bi trebale biti pisane knjige za djecu, da ih nasmiju, nauče i ugriju im dušu.

Ako ste slučajno već pročitali Mirka i glavodera ili možda želite nešto još stepenicu skandaloznije, Melita Rundek objavila je i to! Roman naslova “.Slučaj Mirkovog brata”.

To je jedna topla ljubavna priča koja uključuje jednog maloljetnika, internet, malo puberteta, puno humora, dosta Mirka, a opet se tu nađe i glavoder.

Da, obrađeno je puno svakodnevnih i ozbiljnih tema na način od kojeg nikoga neće zaboljeti glava ili oči.

I sve to opet začinjeno s hrpom duhovitih ilustracija genijalnog Martina Zalara i sočnih komentara.

Preporučili bismo vam jednu od ove dvije knjige, ali na žalost ne možemo jer su obje izvrsne.

Zato ćete morati dobro razmisliti….koju želite udomiti i uvjeriti se iz prve ruke da smo govorili istinu i samo istinu.

Jedan od Mirka može otputovati u vašu kućnu knjižnicu ako lajkate i podijelite ovaj post te nam u komentar napišete koji biste naslov najradije udomili.

Dobitnika objavljujemo 6. travnja 2021. na portalu.

foto: Dječja posla

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.