Istaknute teme Zabava i zanimljivosti

Samo za strpljive: Dolazi nam i Snježno kraljevstvo 3!

U trećem nastavku jednog od najpopularnijih novih Disneyevih crtića očekuju nas i neke promjene.

snježno kraljevstvo

Za sve ljubitelje snijega, leda, pričljivih snjegovića i čarolije donosim odobre vijesti – snimat će se Snježno kraljevstvo 31

Omiljeni crtić i nezaboravne Elsa i Ana u pratnji Kristoffa, Olafa i Svena sigurno će vas nanovo oduševiti, ali tek negdje početkom 2025. U Disneyu se šuška da bi riječ mogla biti o veljači. Snimanje nastavka potvrđeno još u 2023. ali ako pogledamo da je između prvog i drugog Snježnog kraljevstva napravljena razlika od 6 godina, tada ne treba čuditi niti ova vremenska razlika – od također 6 godina. Naime, Snježno kraljevstvo 2 na ekranima se pojavilo sad već davne 2019.

U trećem nastavku jednog od najpopularnijih novih Disneyevih crtića očekuju nas i neke promjene. Jennifer Lee, koja je bila scenaristica i koproducentica prva dva dijela, najavila je da više neće režirati, a da možda neće niti pisati scenariju.

Ono što se ne bi trebalo mijenjati je omiljena glumačka postava: Kristen Bell kao Anna, Idina Menzel kao Elsa, Josh Gad kao Olaf Jonteathan Groff kao Kristoff (i Sven).

Kako je završilo Snježno kraljevstvo 2?

Anna i Elsa upućuju u začaranu šumu izvan Arendellea kako bi otkrili zašto tajanstveni glas doziva Elsu i spriječili začarane duhove da unište Arendelle. Ispada da se u prošlosti vodila bitka između vojnika Arendellea i stanovnika Northuldra koji žive u šumi, što je dovelo do toga da je šuma blokirana od ostatka svijeta.

Ukratko, Anna i Elsa otkrivaju da su njihovi roditelji bili na putu za Ahtohallan kako bi otkrili izvor Elsine moći kada su doživjeli brodolom. Anna i Elsa pronalaze brod svojih roditelja u začaranoj šumi i saznaju da im je majka Northuldra.

Treći dio trebao bi zaokružiti cijelu priču i donijeti rasplet svih tajni.

Ne sumnjamo da iako će mali obožavatelji prvog Snježnog kraljevstva do 2025. već poprilično odrasti, ovaj nastavak pobuditi i njihovo zanimanje, kao i nove male publike koja će opet ponosno nositi Elsine i Annine haljine.

foto: Disney

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.