Čitaonica Istaknute teme Poklon čitateljima

Poklanjamo vam neki od novih naslova iz Mozaika knjiga

Koji od ovih naslova vam se čini najzanimljiviji?

Ovih dana opet listamo nove, mirisne stranice knjiga i slikovnica u izdanju Mozaika knjiga. Klinci su oduševljeni, mi imao što za čitati im prije spavanja – svi sretni i zadovoljni.

Na našu adresu stigli su već svima dobro poznati:

Gregov dnevnik – sportska slava

Tko čita i voli Grega, zna o čemu pričamo. Nova knjiga je tu, i posvećena je sportu. Greg, naravno, nije baš sportski ti,p utakmica u kojoj on igra, predodređena je za poraz. No, na majčin nagovor pristupa košarkaškom timu.

Možda to baš nije najbolja ideja, no lopta je kako kažu ipak okrugla i treba vidjeti je l iza jednog šertljavka sve unaprijed izgubljeno?

Šapice i pas koji je trčao za srećom

Još je dna preslatka pseća priča iz pera Slavka Sobina koji briljira u četveronožnom čupavom svijetu. Dakle, pas Mrš se vraća na velika (ili mala vrata), a kamo će ga dovesti njegova radoznalost i ljubav prema igri skrivača, doznat ćete ako se prepustite da vas vode Šapice.

Čudesan svijet oko nas

U ovoj slikovnici možete posjetiti i proučiti najnevjerojatnija mjesta na svijetu. Otkrit ćete zadivljujuća prirodna čuda, zapanjujuće građevine te mjesta koja oduzimaju dah. A sve to kroz pjesmice u rimi i divne ilustracije.

Djevojčica i čarobna ploča

Priča o djevojčici koja živi život kao i sve ostale djevojčice – ide u školu, druži se s prijateljicama, veseli i msije.

No, jednog dana na svom tavanu sretne pravu pravcatu vilu. Što je od vile dobila na dar i kako joj se život promijenio? Otkrijte u ovoj čarobnoj vilinsko ljudskoj pustolovini.

Raščupani lav

Vrijeme je da vas odvedemo u Pariz gdje živi jedan lav koji se – divi sam sebi i tako, vjerovali ili ne, provodi dane. No, tada u grad stiže prekrasna pantera iz Londona. Nju nije lako impresionirati, a lav je upravo to i želio….hoće li mu uspjeti?

Ako vas je neki od ovih naslova zainteresirao, možete ga i osvojiti, ako nam u komentar ove objave napišete što biste voljeli pročitati svojim klincima. Ili što bi oni sami sebi voljeli pročitati. Bitno je da se čita!

Igramo se do 9.svibnja 2022 kada objavljujemo pobjednika i naslov koji putuje k njemu.

foto: Dječja posla

28 komentara

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.