Istaknute teme Poklon čitateljima

Poklanjamo vam najprodavaniji svjetski priručnik o trudnoći

e sigurno sve teme kao trudnicu ne bi zanimale, moram primijetiti da ih je ovaj vodič doista dobro i naširoko pokrio. Sve je tu! I sad kad ga letimično čitam s odmakom vidim koliko je dobar i jednostavan i uopće nije težak i zamoran za čitanje.

Priručnik o trudnoći svakako je dobro imati u svojoj kućnoj biblioteci

Neke žene u vrijeme trudnoće vole listati razne vodiče i informirati, druge smatraju da će sve naučiti putem i da nema potrebe zamarati se literaturom.

Ja sam spadala u ovu drugu skupinu. Odnosno, dobila sam neke prastare knjige aktualne prije 50 godina koje su mi izmamile ništa drugo do li osmijeh na lice i osjećaj da sigurno mogu bolje od ovoga što je napisano prije toliko desetljeća.

Nedavno mi je u ruke došao ovaj vodič ne preuzbudljivog naslova “Što očekivati u trudnoći”, autorice Heidi Murkoff. Niti trudna, niti u planu da to budem ,prolistala sam ga da vidim “što kaže”.

Iako me sigurno sve teme kao trudnicu ne bi zanimale, moram primijetiti da ih je ovaj vodič doista dobro i naširoko pokrio. Sve je tu! I sad kad ga letimično čitam s odmakom vidim koliko je dobar i jednostavan i uopće nije težak i zamoran za čitanje.

Sve su situacije u njemu. Od one kad vas svi pipkaju po trbuhu jer misle da na to imaju pravo, do nimalo slavnih momenata kada unatoč svom zdravom razumu vi uživate u junk foodu umjesto u svježim jabukama i bijelom mesu.

Tabua nema kao što ne bi niti trebalo biti. Od poteškoća prilikom mokrenja do neugodnosti prilikom pražnjenja ili nepražnjenja crijeva. Razdražljivost, stres, loši zubi, potištenost, depresija, slabost, vrtoglavice, skolioza…nije m na pamet pala tema ili muka koju sam prošla u trudnoći a da ovdje nije obrađena.

Mislim da ima čak nešto i o trudnicama s piercingom. Jer zašto ne? Ako nije za vas, onda nešto na ostalih preko 600 stranica sigurno jest.

Iz Egmonta su nam poklonili jedan priručnik koji mi želimo darovati jednoj trudnici ili nekome tko bi razveselio neku trudnicu ili budućoj trudnici.

Kako biste ga osvojili, u komentar na portalu ili Facebooku nam napišite svoju najveću trudničku nedoumicu/strah/problem.

Mi ćemo 10, listopada objaviti kome šaljemo priručnik.

foto: Dječja posla

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.