Istaknute teme Zabava i zanimljivosti

Ove crtiće roditelji najviše mrze

Malo je roditelja koji obožavaju sve crtiće koje njihova djeca gledaju, a ako su vaša djeca opsjednuta You Tubeom ili TV-om, a s njih stalno tutnje jedno te isti crtići, sigurno je da ste od nekih već i ludi.

Crtići koje roditelji najviše mrze ujedno su oni koje djeca najviše obožavaju

I dok djeca mogu jedno te isti crtić gledati svaki dan, roditelji od nekih već imaju fobije. Donosimo vam listu roditeljima najomraženijih crtića, a vi sami procijenite jesmo li u pravu:

Žar i čudovišni strojevi

Čudovišni stroj Žar i njegov mali vozač, osmogodišnji AJ, svaki dan prolaze kroz nove avanture, no plavi stroj Crusher i njegov kompa zeleni auto Pickle stalno pokušavaju varati na utrkama i pokvariti im dan. “Žar i čudovišni strojevi”, imaju i edukativnu svrhu da klince upoznaju s matematikom, inženjerstvom, općenitom znanošću i tehnologijom. No, sve ovo što opisuje crtić, brojni roditelji smatraju da nema veze s onim što smatraju da crtić poručuje. Osim nerealnih automobila koji pričaju, skaču i rade brojne čudesne poteze, ni edukativna strana se ne može nazvati podukom. Kao loš crtić, zauzeo je vodeće mjesto na ljestvici najomraženijih.

Peppa Pig

Ovaj crtani od 2004. uveseljava djecu, no mnogim roditeljima nije ni najmanje drag. Osim što djeca koja obožavaju Pepu non stop traže nove nastavke crtića, često na roditelje navaljuju i u trgovinama da im kupe igračke, odjeću ili slatkiše s likovima iz Pepa Pig crtića. Osim toga, mnogi roditelji su istaknuli da im Pepa prase nije draga jer nema manira, često je nepristojna, neljubazna i ne želi dijeliti stvari.

Najbolji u letu

‘Najbolji u letu’ je akcijska avantura za najmlađe u kojoj pratimo tim mladih ptica, željnih treninga, na Top Wing akademiji. Slično kao i kod Psića u ophodnji, ove ptice stignu sve na vrijeme, a osim osobnih sposobnosti služe se savršenom tehnikom koja ih pomaže pri spašavanju. Roditelji smatraju da je crtani previše sličan Psićima u ophodnji, a djecu uči da moraju biti savršeni ako žele biti cool u svom društvu.

Oblutak

Djeci zabavan i često poučan crtani kod roditelja izaziva često bijes jer Oblutak ima često svoje stavove koji se kose s onim njegovih roditelja. Osim toga, njegova majka uvijek je smirena, što god da Oblutak skrivi, to mnogi roditelji smatraju nemogućim i iritirajućim.

Max i Ruby

Kako se 3-godišnji Max i 7-godišnja Ruby slažu u svakodnevnom životu? Svaki put Ruby ima neki zadatak ili projekt u kojem Max mora sudjelovati, htio on to ili ne! Ovaj crtić, smatraju roditelji, prilično je “glupav”, zaostao i grafički i pričom pa se i on našao na ljestvici omraženih kod roditelja.

Cry Babies

Bebe koje plaču ali i rade nepodopštine nisu niti zabavne niti pružaju djeci uzor, smatraju roditelji.

Doktorica Pliško

Iako ovaj crtani prije svega može djeci prenijeti dobru poruku, roditeljima doktorica Pliško nije draga jer se djeca često igraju Doktorice Pliško na način da su im tata i mama pacijenti. Nije lako biti pacijent iz dana u dan i dopuštati djeci da se izigraju svoje omiljene doktorice, smatraju roditelji.

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.