Novosti i događanja

Originalna Ježeva kućica u Travnom već za trogodišnjake

Dječje kazalište „Smješko“ u nedjelju 18. travnja odigrat će u Kulturnom centru Travno predstavu za djecu Ježava kućica. Predstava je mali mjuzikl, a glazba je originalna glazba iz audio zapisa, nastalog prije 20 godina, na kojoj su odrasle mnoge generacije.

Ježeva kućica djeci prenosi poruku kako valja voljeti svojom dom što god o njemu drugi mislili

Lijin poziv Ježurki na večeru i njegovo odbijanje da svoj skromni dom zamijeni njenim raskošnim staništem (unatoč ruganju Mede, Vuka i Lije) jasna je i jednostavna poruka kako valja voljeti svojom dom što god o njemu drugi mislili.

Glume Jelena Hadži-Manev, Helena Kalinić i Hrvoje Zalar, predstava traje 35 minuta, a namijenjena je djeci od 3 – 10 godina. Cijena ulaznice je 25,00 kuna.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni KUC-a Travno od 1. travnja radnim danom od 10.00 do 19.00 sati, sat vremena prije početka predstave i online. Rezervacije su moguće na broj 016601626, ulaznice je potrebno preuzeti najkasnije pola sata prije početka predstave.

Zbog velikog interesa i smanjenog broja raspoloživih mjesta nazovite i provjerite stanje ulaznica prije dolaska na predstavu.

Foto: kuctravno

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.