Istaknute teme Zabava i zanimljivosti

Što horoskopski znak vašeg djeteta govori o njegovoj osobnosti

horoskopski znak

Ima li ikakve povezanosti između nečije osobnosti i horoskopskog znaka? Dok se neki zaklinju u točnost horoskopa, drugima to služi samo za zabavu, a treći na sve posprdno odmahuju rukom.

Mislite li da horoskopski znak utječe na osobnost?

Jeste li već proučili koje su karakteristike horoskopskog znaka vaše bebe ili djeteta? Ovo su glavne osobine malih znakova Zodijaka. Vidite li poveznice?

Ovan

Ovnići su kreativni, strastveni, puni ideja, nagli, uporni pa čak i ambiciozni. Nema ničega mirnog u ovom horoskopskom znaku. Djeca rođena u znaku ovna najčešće ne znaju “uljepšavati” i okolišati, pa će vam brutalno sve “sasuti u lice”.

Bik

Mali bikovi su tihi, smireni, praktični, nježni i vrlo privrženi svojim roditeljima. Ova djeca odabiru svoj tempo i ritam kako će obavljati zadatke, stoga nema previše smisla požurivati ih u ičemu. Mogu biti i vrlo uporni i samim time naporni dok ne ostvare neki svoj cilj.

Blizanci

Dijete blizanac društveno je, znatiželjno, šarmantno, ali krase ga i česte promjene raspoloženja. Malim blizancima sve brzo i lako dosadi, pa su najsretniji kada se oko njih stalno nešto događa i kada sudjeluju u mnogobrojnim projektima.

Rak

Mali rakovi su osjećajna i intuitivna djeca, pažljivi su i nježni prema drugima. Kada se vaš mali rak povuče u neki svoj kutak, nemojte ga rastezati i ispitivati što mu je. Ovoj djeci odgovara samoća i vole soju privatnost. Ne znači da su usamljeni i nesretni, jednostavno vole mir.

Lav

Lavići su veseli, puni samopouzdanja, neustrašivi, ali i prave drama kraljice i kraljevi kada situacija to dozvoli. Usto, prepuni su energije, pa im je potrebno puno kretanja da bi ju potrošili. Stoga je dobra ideja držati ih zaposlenima i aktivnima preko dana ako želite da po noći mirno spavaju.

Djevica

Djeca djevice su samouvjerena, no iako mali, vole sve analizirati. Usto su oprezni i na njih se svakako možete osloniti. Još jedna od odlika ovog znaka je i perfekcionizam, pa mala djevica može pred sebe nekad postaviti vrlo visoke ciljeve. Budite blagi s kritikama jer ih one zbog toga pogađaju više nego ostale.

Vaga

Male vage su suosjećajne, pravedne i poštene. Odane su, a često ih krasi i određena umjetnička crta. Ovaj horoskopski znak vrlo je društven te su djeca najsretnija kada su okružena prijateljima i obitelji. Vole proslave, prespavance, odlaske u park i druga društvena događanja.

Škorpion

Škorpioni su dosjetljivi, pomalo nedokučivi, znatiželjni i strastveni. Iako se radi o vašem djetetu, nemojte se čuditi što ćete možda morati zaslužiti njegovo povjerenje kako bi vam se otvorilo i povjerilo vam svoje misli ili neke događaje. Također, ova djeca sklonija su tajnama i prešućivanju.

Strijelac

Strijelčići su tvrdoglavi, neumorni, vrlo darežljivi te bolno optimistični. Kada sve ide po zlu, ova djeca su sposobna gledati vedru stranu života. Slobodnog su duha stoga ih nemojte gušiti kada se zapute doživjeti neku pustolovinu. Krasi ih borbenost i osjećaj za pravdu.

Jarac

Glavne osobine djece ovog horoskopskog znaka su mudrost, praktičnost, upornost i predanost. Djeca jarčevi vole raditi i teško da će ih išta omesti ako si zacrtaju neki cilj. Od malih nogu razvijaju sklonost skupljanju, rade zbirke, štede, organiziraju i selektiraju.

Vodenjak

Mali vodenjaci su osebujni, jednostavno drugačiji i svoji, prijatelji i obitelj možda će ih okarakterizirati i kao “čudne”. Vole riskirati i eksperimentirati. Ako im zadate puno pravila, očekujte pobunu jer nisu skloni slijepoj poslušnosti već njihovu kršenju.

Ribe

Ribice krasi idealizam, intuitivnost i kreativnost, a vole i sanjariti. Nemojte da vas zavara ako vam se vaša ribica čini smetena i odsutna, ova djeca itekako su svjesna svega što se događa pred njima i oko njih. Nježne su, ali ponekad i izdržljivije nego što mislite.

foto: Freepik

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.