Istaknute teme Oprema i uređenje Zdravlje i sigurnost

Naručila pelene online, a one joj stigle rabljene

Kada obavljamo internet kupovinu, s nestrpljenjem očekujemo da nam stigne naša pošiljka i da uživamo u onom što smo naručili. No, ovoj mami iz New Jerseya, koja je preko Amazona kupila pelene, na vrata nije stiglo baš ugodno iznenađenje. Jer, na kraju krajeva, koga bi razveselile rabljene pelene?

Naručene pelene bile su na sniženju zbog oštećenja pakiranja ili nekih sličnih problema

Nassly Sales, žena oštećena ovom kupnjom istaknula je kako pelene kupuje već dulje vremena, svaki mjesec za svoje dvije kćeri i do sada nije bilo nikakvih problema. No, tog petka isporučene su joj pelen koje su po sebi, kako tvrdi Nassly, imale razmazane fekalije i bile su očito rabljene.

Bila je, izjavila je, šokirana.

Inače, radi se o pelenama koje spadaju u “povrat ambalaže”, vjerojatno zbog oštećenja pakiranja ili nekih sličnih problema, a potom se prodaju po sniženoj cijeni.

Amazon pak pregledava i potvrđuje ispravnost  svih otvorenih proizvoda, prije nego ih nanovo proda, stoji na njihovu sajtu.

Amazonovi dostavljači nisu stajali prekriženih ruku, odmah su se bacili na posao. Počeli su dezinficirati dječju sobu, ali i Nasslynu kći koju su istrljali alkoholnim maramicama. Majka je ipak kazala kako strepi za zdravlje svoje kćeri koja je lošeg imuniteta i usto, prijevremeno rođena. 

Iako obitelj Sales tvar nije dala na testiranje, pa ne postoji službena potvrda, tvrde kako se radi upravo o fekalijama. Glasnogovrnik Amazona izjavio je kako surađuju s obitelji kako bi zajedno riješili problem. 

– Duboko žalimo što i ovaj put nismo ispunili naše visoke standarde do kojih držimo – kazao je glasnogovornik. 

foto: Huffpost

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.