Istaknute teme Zabava i zanimljivosti

Najbolji dječji božićni crtići – uživajte u crtanim klasicima i novitetima za najmlađe

sss

Dječji božićni crtići – idealna zabava za blagdansko vrijeme

  1. Božić Charliea Browna

Božić Charliea Browna i danas je jedan od omiljeni hi obaveznih filmova u ovo blagdansko vrijeme. Radi se o tome da je glavni lik Charlie Brown jako tužan u vrijeme kad bi trebao biti najsretniji: počela je blagdanska sezona, a jedino o čemu on razmišlja jest kako mu se ne sviđa pretjerana komercijalizacija u koju se Božić pretvorio. Sav depresivan povjerava se Linusu, a kad Lucy čuje za njegovu tugu predloži mu da režira Božićnu predstavu.

  1. Kako je Grinch ukrao Božić

Još jedan filmski klasik o zelenom mizantropu Grinču koji živi na planini, daleko od ljudi i mrzi Božić. Jednog dana on odluči da ukrade Božić i to kada veselje ljudi, koji žive ispod njegove planine, počne da ga živcira. Saznat ćete je li uspio u svojoj namjeri ili ne ako pogledate ovu zabavnu i maštovitu pustolovinu.

  1. Simpsoni: Božićne priče

Uvijek zabavni i orginalni Simpsoni ovaj put vam se predstavljaju u blagdanskom ruhu: Homer priča priču o prvom Božiću ikad dok djed Abe istjeruje na čistac staru svađu koju ima s Djedom Mrazom. Puno smijeha vam je zagarantirano!

  1. Kako je Spužva Bob spasio Božić

Spužva Bob crtani filmovi u kratkom su vremenu osvojili gotovo sve uzraste tako da ovaj crtić ne poznaje granice. Ne preostaje vam drugo nego pogledati kako Spužva Bob provodi i spašava Božić, uz puno pjesme i novih pustolovina.

  1. Snjegović Frosty

Priča o snjegoviću koji magično oživi uz pomoć čarobnog šešira, pohlepnom propalom mađioničaru koji ga se želi dokopati i malenoj djevojčici koja sa snjegovićem pokušava doći do Sjevernog pola kako se on ne bi otopio na proljeće. Dirljiva i zabavna pustolovina za najmlađe i cijelu obitelj.

  1. Sretan Madagaskar!

Ako volite društvo iz popularnog crtića Madagascar, oduševit će vas i ovo blagdansko izdanje. Kada Djed Mraz i njegov sob prisilno slete na Madagascar, veseloj ekipi koja tamo živi preostaje da spase Božić.

  1. Mickeyeva božićna priča

Disneyev klasik s omiljenim likovima ovaj put prenesenima u remek-djelo Charlesa Dickensa „Božićna priča“.  Pogledajte kako to izgleda kada starog škrtog ujaka Scroogea posjete duhovi Božića na Disneyev način.

  1. Kremenkov Božić u Bedrocku

Ovi već pomalo zaboravljeni likovi svidjet će se vašim klincima, pa im za Božić priuštite pravu blagdansku priču neponovljive obitelji Kremenko. Glava obitelji, Fred, trebao je kao Djed Mraz sudjelovati u božićnoj paradi, no nešto je pošlo po zlu i Fred se našao u zatvoru! Hoće li uspjeti doći na paradu i kako će se izvući iz zatvora, doznat ćete u Kremenkovom Božiću.

  1. Božićna priča

Još jedno, ovaj put klasičnije izdanje Dickensove popularne Božićne priče o škrtcu Scroogeu koja je obilježila generacije. Nikad nije prerano da najmlađi počnu učiti životne lekcije i pravu bit Božića. Uživajte u čarolije Božićne priče prilagođene djeci.

  1. Božić Scooby Dooa

Scooby Doo nudi malo drugačiju, ali ništa manje zabavnu varijantu Božića, na svoj pravi, detektivski način.Scooby Doo i njegova ekipa za vrijeme blagdana nađe se u gradu gdje strah sije odbjegli snjegović bez ruku, a Božić i nije baš omiljeni blagdan. Brrrr

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.