Novosti i događanja

Kreću predstave u Trešnji, Ivica i Marica u kazalištu već druge nedjelje

Nakon dvomjesečne pauze, Gradsko kazalište Trešnja ponovno otvara svoja vrata publici 31. svibnja s hit predstavom Ivica i Marica. Predstava će osim u nedjelju 31. svibnja u 11 sati biti odigrana i u subotu, 6. lipnja u 17 sati te u nedjelju 7. lipnja u 11 sati.

Predstava Ivica i Marica prva je koju će publika imati priliku pogledati nakon dvomjesečne stanke

Kazalište Trešnja osiguralo je sve uvjete za doček publike prema preporukama HZJZ. Tako će se djeca u svom kazalištu moći osjećati sigurno, a ujedno se zabaviti i pogledati predstave koje su toliko tražene od publike.

Predstava Ivica i Marica premijerno je izvedena u studenom prošle godine, a nastala je prema jednoj od najpoznatijih bajki braće Grimm koju je redateljica Fleger uz dramaturginju Nikolinu Rafaj adaptirala na zanimljiv način, uz mnoštvo igre, glazbe i šarenila, ne skrivajući pritom sva iskušenja kroz koja prolaze junaci ove bajke.

Svijet Ivice i Marice ne gleda se ružičastim naočalama no ipak je to dječji svijet u koji možete i vi uskoro zaviriti u kazalištu Trešnja. Broj ulaznica ograničen je na 70 pa požurite po svoje ulaznice, koje možete kupiti i online.

Foto: Damir Kalogjera, Gradsko kazalište Trešnja

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.