Istaknute teme Poklon čitateljima

Rashladite se krimićem “Nešto je u vodi”

nešto je u vodi

Nešto je u vodi prvijenac je britanske autorice Steadman koji je odmah osvojio čitatelje

Mislite li da neke bliske ljude doista poznajete ili vjerujete da nikada ne možemo nekoga do kraja upoznati? Ovaj krimić idealan za vruće ljetne dane uvjerit će vas da ne možete nikome vjerovati, a ponekad čak niti samima sebi.

Priča će razvući vaše živce i maštu do krajnih granica i poigrati se s njima kao s loptom.

Nešto je u vodi je prvijenac britanske spisateljice Catherine Steadman koji je poharao svjetske top liste. I vi ga možete dodati na svoju policu s knjigama jer vam Mozaik knjiga daruje jedan primjerak.

Evo kratke radnje:

Jeste li se ikada zapitali koliko je vremena potrebno da se iskopa grob? Koliko god mislite da je potrebno, udvostručite to. Dosadno je. I dugotrajno. I posao koji je potrebno obaviti. Nisam loša osoba. Ili možda jesam? Možda biste vi trebali odlučiti.

Erin je redateljica nadomak važnom profesionalnom uspjehu. Mark je naočit investicijski bankar pred kojim je svijetla budućnost. Doima se da imaju sve, a tada Mark izgubi posao i u njihovu savršenom životu počnu se pojavljivati pukotine. No oni su odlučili uspjeti. Rezerviraju bračno putovanje iz snova i vjeruju da će se sve srediti. Naposljetku, imaju jedno drugo.

Na tropskom otoku Bora Bori Mark odvodi Erin na ronjenje. Mark je s njom – ona zna da će je on čuvati. Sve će biti u redu. Sve dok ne pronađu nešto u vodi. Torbu punu novca. Erin i Mark odlučuju zadržati svoje otkriće u tajnosti. Na kraju krajeva, ako nitko drugi to ne zna, kome bi naudili? Njihova odluka pokrenut će razoran niz događaja koji će ugroziti sve do čega im je stalo.

Roman možete osvojiti ako nam na Facebooku ili portalu iskomentirate što ste čitali ovog ljeta. Dobitnika objavljujemo 13. kolovoza 2019. na portalu.

foto: Mozaik knjiga

1 komentar

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.