Istaknute teme Za roditelje

“Genijalni izum” kojim je mama riješila dramu oko kupovine igračaka

Povesti djecu u kupovinu može biti poprilično izazovno jer neka djeca naprosto požele sve što vide. Dok se nekima može objasniti da ne mogu imati sve, druga se uhvate za igračku i ne puštaju.

Djeca kod kupovine igračaka često histeriziraju, žele sve kupiti i ne “mare” za cijene

Nema tih argumenata, uvjeravanja ili obećanja koja će u tom trenutku pomoći. Ili ćete igračku kupiti ili slijedi ispad bijesa. Božićno vrijeme za djecu je posebno škakljivo. Izlozi su tako blještavo okićeni i mame ih profesionalno naslaganim igračkama koje ako da pozivaju da ih kupiš. Djeca se naravno, ne obaziru na cijene niti vaše razumne argumente nego ih žele sve i žele ih odmah.

Kako ipak tu i tamo otići s djecom obaviti kupovinu, a ne bankrotirati u ovo blagdansko vrijeme? Mama Kristina Watts zna kako, a njezin su “izum” isprobali mnogi fanovi i šalju joj samo poruke pohvale. Poručuju, Kristina, tvoje me ideja spasila.

Možda očekujete nešto veliko i dubokoumo, ali kristina se dosjetila nečeg vrlo jednostavnog i upalilo je. Svaki put kada njeno dijete počne dramiti oko neke igračke, Kristina predloži da se slika s njom. 

-Pričekajte sekundu, prokomentirajte s djetetom igračku koju vam pokazuje ili koju je dohvatilo te tada predložite da se uslikate kako bi djeda Mraz znao što dijete želi – objasnila je praktična Kristina. Ono što se događa nakon toga je, dodaje, magija.

Njezina Emily se nasmiješila i pozirala, zatim je došla da vidi sliku na mobitelu. Onda je spustila igračku na pod i produljila dalje. Na svaku igračku bi zaboravila nakon pola minute. Svi koji su isprobali Kristininu fantastičnu ideju, dijele njezino oduševljenje. Što reći osim – pokušajte i vi. 

Foto: Instagram

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.