Istaknute teme Učenje i rekreacija

Želite li da i vaše dijete bude dio Brainobrain akademije čiji je program nagrađen certifikatom izvrsnosti?

brainobrain akademije

Rad Brainobrain akademije vrednovan je certifikatom izvrsnosti a osvojili su i Guinnesovu nagradu


Brainobrain program se u Hrvatskoj uspješno provodi još od 19. listopada 2013. godine, kada su s radom krenule prve grupe polaznika.

Program je prvi ovakve vrste na području Republike Hrvatske i regije, a Brainobrain tim ponosno naglašava kako su ove godine imali i prve polaznike sa završenom akademijom. No, ovu godinu neće pamtiti samo po uspjesima svojih polaznika, već i po činjenici da su njihovi vlastiti rad i trud prepoznati i nagrađeni i to certifikatom za izvrsnost u 2017 godini od strane International Icon Awards.

O njihovoj kvaliteti najbolje svjedoče i brojke, a one kažu da u svijetu postoji Brainobrain 950 centara u 38 zemalja, koje u svakom trenutku pohađaju polaznici programa.

Uspješnost programa pokazana je  i najvećim okupljanjem polaznika na jednom mjestu i to 14. listopada 2018. u Chennaiju  u Indiji, gdje su pod budnim okom Guinnesovih promatrača izvodili mentalnu aritmetiku.

Okupilo se čak 3189 polaznika te su time postali i dobitnici Guinnesove nagrade za najveće okupljanje polaznika iz mentalne aritmetike.

Guhttp://www.guinnessworldrecords.com/world-records/483191-%E2%80%8Blargest-mental-arithmetic-lesson?fbclid=IwAR0zBhfGbu6H_iHaogtnoc6dnWaRMHd1v6H0LUIzwYSeZXsBD9ZBv3I1ZM4

Želite li i vi postati dio njihove akademije, ne propustite priliku jer se upis polaznika odvija u svim Brainobrain centrima.

Za sve upisane u centar Trnje i Dubrava odobravaju  10 % popusta na tečajninu!

Posjetite  www.brainobraineurope.com ili zatražite više informacija na 01 6113 394.

 

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.