Istaknute teme Učenje i rekreacija

Uz Brainobrain djeca razvijaju koncentraciju, brzinu, točnost, pamćenje i samopouzdanje

12963555_1018481578221930_5492074724115071111_n

Cilj Brainobrain programa je da dijete u potpunosti probudi svoju genijalnost koristeći sve svoje mentalne kapacitete


Strah i brige oko polaska u prvi ili prelaska u viši razred u kom se uči kompliciranije gradivo poput množenja ili dijeljenja nije neobičan, kako za djecu, tako i za njihove roditelje. No, umjesto brige i plaćanja skupih individualnih instrukcija kojima se najčešće samo kratkoročno popunjavaju rupe u savladavanju gradiva, bolje je rješenje upisati dijete na program koji će u njemu probuditi pravog genijalca.

Takvo što nudi samo Brainobrain program koji je upravo osmišljen za djecu predškolske i školske dobi, jer im pomaže razvijati koncentraciju, brzinu, točnost, fotografsko pamćenje, samopoštovanje, samopouzdanje, kreativnost, odnosno, kako postati lider svog života. Uz razvoj obje polovice mozga s djecom se na Brainobrain programu uči zajedništvo, da je svaka osoba jedinstvena, te  pozitivnom pristupu rješavanja svakog životnog trenutka.

Mama sedmogodišnje djevojčice koja ide u prvi razred i na početni stupanj programa, kazala je da je kod djeteta uočila povećanu koncentraciju i preciznost.

– Brainobrain utječe na njezino ponašanje i samopouzdanje, pomaže u njezinom znanju, savladavanju zadataka i rješavanju problema učinkovito i djelotvorno. Poboljšane su joj vještine slušanja, a nadam se da će se ovaj program nastaviti kako bi pozitivno utjecao na mentalni razvoj naše djece i da će povećati moć pamćenja u svakom pogledu – ispričala je svoja iskustva mama Andreja.

Koliko je Brainobrain popularan i nezamjenjiv najbolje svjedoči podatak da je tijekom proteklih deset godina, otkako je program pokrenut, u cijelom svijetu oko 650 tisuća djece završilo svih deset stupnjeva, a u svakom trenutku je u svijetu oko 150 tisuća djece uključeno u program.

– Svrha našeg programa je da svako dijete u potpunosti probudi svoju genijalnost i ostvari više ciljeve u životu koristeći maksimalno sve svoje mentalne kapacitete – kazali su iz Brainobraina Zagreb.

Foto: Brainobrain

Još pročitajte: 

Djeca preporučuju Brainobrain jer uz njega lakše savladavaju i školsko gradivo

Brainobrain program omogućuje razvoj mozga i osobnosti djece već od vrtićke dobi

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.