Istaknute teme Učenje i rekreacija

Uz Brainobrain vaš malac postaje pravi znalac

Brainobrain program

Pročitajte zašto roditelji preporučuju Brainobrain program


Ako želite da vaše dijete brzo, učinkovito i koncentrirano uči, da mu se poveća pamćenje, vizualizacija, samopouzdanje i kreativnost upišite ga na Brainobrain program uz koji će se napredak osjetiti i na školskim aktivnostima. Brainobrain program namjenjen je djeci od 4 do 14 godina, a centri nove polaznike upisuju tijekom cijele godine pa svojim školarcima na vrijeme osigurajte što lakši hod kroz školske obveze.

– Brainobrain najbolje pokazuje roditeljima kako je važno djeci ponuditi program koji će razviti njihove potencijale. Probajte, upišite svoju djecu i uvjerite se, posebno će vas oduševiti znanje matematičkih operacija i njihovo izvođenje napamet bez pomagala – ispričala je majka polaznika na petom stupnju.

Druga mama je također preporučila program.

– Već sam preporučila Brainobrain brojnim prijateljima koji su i roditelji govoreći im kako je važno djeci ponuditi program koji će razviti njihove potencijale i razviti ih u prave genijalce koji će bez poteškoća savladavati školske zadatke. Rekla sam im neka probaju i uvjere se koliko će im djeca lakše prolaziti kroz nastavno gradivo, ali će savladati i neke opće vještine.

a2

Roditelji  inače najčešće potvrđuju da su kod djece utvrdili poboljšanje u matematici i engleskom jeziku, dok su od nastavnika dobili informaciju da dijete aktivnije sluša i prati nastavu. 

Iz Brainobraina su pojasnili da se njihov program djeci prenosi aktivirajući njihov vid, sluh i osjet što je dokazano kao najbržim i najučinkovitijim načinom učenja.  Istaknuli su i da program ima 10–12 stupnjeva, a da svaki traje od 3 do 4 mjeseca dok se predavanja održavaju jednom tjedno po 120 minuta, a da se u grupama nalazi od 6 do 15 polaznika.

Sve informacije o upisu ili programu mogu se saznati radnim danom od 8 do 16 sati  na telefon 016113 394, mobitel 09135 35 084 ili  e-mail: bobsupport@brainobraineurope.com.

Više o Brainobrain programu možete doznati i na web stranici


 

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.