Istaknute teme Učenje i rekreacija

Koračanje djece u životne izazove kroz Brainobrain program

0741

 Upisi u Brainobrain program trenutno su aktivni diljem Hrvatske


Ako ste i vi roditelj, sigurno ste se više puta zapitali što učiniti kako biste svom djetetu olakšali prelazak u neku novu sredinu, povećali njegove kapacitete, učinili ga samopouzdanijim i otvorenijim prema svim izazovima koji ga očekuju u njegovim koračanjima kroz životne izazove.

Braionbrain program nudi vam upravo to, a tehnike rada i učenja koje djeca tamo stječu će vas jednostavno oduševiti, kao i rezultati koji neće izostati!

Kod polaznika Brainobraina, bez obzira na dob i školski uspjeh uočeni su nakon nekog vremena brojna izoštravanja vještina poput rasta samopouzdanja, samosvijesti, usmjerenog ponašanja i povećane kreativnosti. Mali polaznici uz to stječu i dobre radne navike te savladavaju nove metode učenja zbog kojih mnoge stvari lakše procesuiraju, te tako postižu bolje rezultate.

Brainobrain program namijenjen je djeci od 4 do 14 godina, a najbolja preporuka za upis djece su upravo osvrti roditelja polaznika Brainobrain programa kao što je i ovaj od roditelja šestogodišnjeg djeteta koji je na LBOB3 stupnju

Svrha programa je da svako dijete u potpunosti probudi svoju genijalnost i ostvari više ciljeve u životu koristeći maksimalno sve svoje mentalne kapacitete!

– Povećana koncentracija i preciznost u obavljanju radnih zadataka. Brainobrain utječe na njezino ponašanje i samopouzdanje. Pomaže u njezinom znanju, savladavanju zadataka i rješavanju problema učinkovito i djelotvorno. Poboljšane su vještine slušanja, povećan je interes za: matematikom, engleskim i ostalim predmetima. Nadam se da će se ovaj program nastaviti kako bi pozitivno utjecao na mentalni razvoj naše djece i da će povećati moć pamćenja u svakom pogledu. Molimo nastaviti sa savršenim programom – samo je jedna od izjava zadovoljnih roditelja.

Sve to uspijevaju uz kuglice, odnosno tehniku abakusa koji je pretača današnjih računala, pa djeca koja pohađaju Brainobrain program prije nego uspijemo ukucati u kalkulator rješavaju zadatke poput 54 +9 – 8 + 4 čemu smo bili svjedoci i na ovogodišnjem državnom natjecanju Brainobraina u Zagrebu što je oduševilo kako nas, tako i sve prisutne goste.

Iz Brainobraina su kazali kako je program namijenjen za svu djecu s normalnim fizičkim, emocionalnim i mentalnim razvojem, ali i za djecu koja imaju visoki koeficijent inteligencije. Grupe se formiraju obzirom na uzrast i pedagoške standarde.

Program je dvojezičan, te se nastava odvija na hrvatskom i engleskom. Fokus programa je na potpunom moždanom te osobnom razvoju, stjecanju životnih vještina i sposobnosti.
Iz Brainobraina su otkrili da je tajna uspjeha njihova programa  u primjeni principa učenja kroz igru, čime kod djece postižu ravnotežu između planiranih aktivnosti i slobodnog vremena, a već kroz kratko vrijeme počinju odskakati u mnogočemu u odnosu na svoje vršnjake.

0502

– Roditelji i djeca nam prenose da ih nastavnici često pitaju  što se to događa što je uzrokovalo toliko vidljive promjene u obradi informacija, koncentraciji, pamćenju, samopouzdanju te vizualnim i slušateljskim sposobnostima djece, te ih nastavnici nakon saznanja da dijete pohađa Brainobrain program, kao i pedijatri preporučuju mnogim polaznicima – poručili su iz Brainobraina.

Upisi u Brainobrain program trenutno su aktivni diljem Hrvatske, a program se sastoji od 10 do 12 stupnjeva, od kojih svaki traje od 3 do 4 mjeseca i to jednom tjedno po 120 minuta.


 

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.