Istaknute teme Učenje i rekreacija

Brainobrain program kod djece stvara bolje pamćenje, pospješuje koncentraciju, razvija socijalne vještine

brainobrain program

Brainobrain program stvorit će kod djece radne navike i temelj za lakši prelazak u novo okruženje zvano škola


Mnoge roditelje predškolaca brine prelazak iz zaigranog i opuštenog vrtićkog okruženja u školske klupe. Taj korak velik je i za dijete i za roditelje, jer svi oni dobivaju neke nove obaveze, pravila i zadatke.

Djeca se tako odjedanput nađu suočena s brojnim očekivanjima, kako  nastavnika, okoline i školskih kolega, tako i svojih roditelja. Radi toga počinju reagirati na školu kao na izvor stresa što dovodi do demotivacije, lošeg odnosa prema učenju i novoj okolini.

Roditelji često ne znaju kako reagirati na promjenu u  ponašanju te traže rješenja kako pomoći.

Jedan od najvećih izazova definitivno je onaj kako prvašića naučiti o sustavu i pravilima ponašanja u školi, stjecanju radnih navika te učenju novih znanja i vještina.

Brainobrain program nudi roditeljima i klincima rješenje za sve njihove nabrojane probleme.

Na kojem principu radi? Stvar je u sinergiji više prokušanih i dokazanih metoda.

Tako se u Brainobrain programu koristi Abacus mentalna aritmetika i VAK (Vizualno Auditivno Kinestetičko) metoda koje  povećavaju  brzinu procesuiranja informacija, stvaraju bolje pamćenje, koncentraciju, fokus, odlučnost za rješavanje zadataka i problemskih situacija, izvrsnost u rješavanju matematičkih i logičkih zadataka, razvoj fine motorike te razvoj slušačkih  sposobnosti  što je na primjer jako korisno kod diktata.

Osim mentalne koordinacije  pomoću Abacusa i matematike, Brainobrain program ima za cilj i razvoj socijalno emocionalne inteligencije pomoću NLP (Neuro Lingvističko Programiranje) tehnike, odnosno točno ciljanih NPL alata prilagođenih dobi svake grupe.

Tehnike NPL –a omogućuju djeci podizanje svjesnosti o osobnim i tuđim kvalitetama i vrijednostima što je bitan temelj za razvoj socijalno emocionalne inteligencije.

Brainobrain polaznici dolaze na predavanje jedanput tjedno te osim učenja abacus mentalne aritmetike usvajaju odgovornost prema svakodnevnom  radu i stvaranju radnih navika, pa se i tako pripremaju  za izazov zvan „Škola“.

Uključujući djecu u Brainobrain program roditelji će po polasku u školu primijetiti da je njihovo dijete sigurnije u sebe, brže procesuira nova znanja i vještine, prihvaća nove okolnosti i što je najbitnije, nema odbojnost prema matematici koja je inače mnogima mrzak predmet.

Upisi u Brainobrain program su u tijeku te nam se za više informacija možete obratiti na email bobsupport@brainobraineurope.com ili pozivom na broj 01 6113 394.

Napomena:

Svi upisani u lipnju putem prijavnica (kontakt bobsupport@brainobraineurope.com ili pozivom na broj 01 6113 394)  ostvaruju 10% popusta na edukaciju u centru Trnje i Dubrava.

foto: Brainobrain

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.