Novosti i događanja Učenje i rekreacija

Brainobrain polaznici na prijemu kod predsjednice!

Polaznici Brainobrain akademije su na međunarodnom natjecanju iz Abakus mentalne aritmetike, održanom 19. listopada, u Dubaiju ponovili prošlogodišnji uspjeh te su se i ove godine svrstali među najbolje u matematičkoj vještini – mentalnoj aritmetici.

Brainobrain polaznici uz Dubaija su se vratili s trofejima

Matematički genijalci iz 16 zemalja svijeta, njih više od 2000, natjecalo se u matematičkoj vještini- abakus mentalnoj aritmetici.

Unatoč velikoj konkurenciji svih sedmero malih polaznika se vratilo u Hrvatsku sa nagradama, 2 šampionska trofeja, 3 zlatne i 2 srebrne medalje.

Lara, Matea, Magdalena, Viktor, Viola, Ivan i Domenick imena su djece koja su potvrdila da rad i upornost donosi zaslužene rezultate, što je jedna od glavnih vrijednosti koje uče u Brainobrain akademiji.

Priznanje za trud i marljivost došao je i sa samog državnog vrha, što je iznimna čast za Brainobrain polaznike. Naime, prepoznati su od Ureda predsjednice te će djeci osobno čestitati i sama Kolinda Grabar-Kitarović, hrvatska predsjednica na prijemu koji će se održati 8. studenog 2019.

Brainobrain akademija se nalazi u 41 zemlji svijeta, u više od 950 centara Radi se o inovativnom programu razvoja intelektualnih i životnih sposobnosti te vještina djece priznatom od strane Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta, u formi rješenja o pozitivnom stručnom mišljenju.

Brainobrain akademija je program koji se odvija na dva jezika (hrvatsko engleski) i koji uz pomoć sinergije abakus mentalne aritmetike, NLP (Neuro Lingvističkog Program) tehnika i Neurobik vježbi postiže mentalnu agilnost u djece povećavajući koordinaciju između lijeve i desne polovice mozga.

Kao rezultat toga djeci se povećava koncentracija i slušačke sposobnosti, memorija, usredotočenost, a pojavljuje se i izvrsnost u rješavanju matematičkih i logičkih zadataka, jačaju leaderske i socijalne vještine.

Akademiju pod nositeljem licence za Republiku Hrvatsku  Brainobrain Europa trenutačno pohađa više do 500 djece, u dobi od 4 do 14 godina.

foto: Brainobrain

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.