Novosti i događanja Učenje i rekreacija

Brainobrain natjecanje: Uvjerite se iz prve ruke što djeca nauče pohađajući ovaj program

Brainobrain natjecanje

Kod djece koja pohađaju Brainobrain program uočeni su brojni benefiti, od samopouzdanja do veće kreativnosti


U nedjelju 10. travnja u Zagrebu će se održati natjecanje djece koja pohađaju Brainobran program. Riječ je o Brainobrainfestu koji se održava svake godine, a na kojem djeca odmjeravaju znanje i sposobnosti. Između ostalog, djeci se daju zadaci na hrvatskom, ali i engleskom jeziku, što ih ne smije zabuniti u pisanju i računanju.

Podsjetimo, radi se o programu za razvoj osobnosti i moždanih vještina koji se pokazao idealnim rješenjem kojim su oduševljeni brojni roditelji, ali i sama djeca, sudionici programa kojih u ovom trenutku u Hrvatskoj ima oko 400.

Brainobrain je namijenjen djeci od 4 do 14 godina, a kod polaznika tečaja uočeni su brojni benefiti poput: rasta samopouzdanja, samosvijesti, usmjerenog ponašanja i povećane kreativnosti. 

Usto, jačaju se i funkcije mozga: brzina procesuiranja informacija, koncentracija, vizualne i slušalačke sposobnosti, samodisciplina…

No, kako slika uvijek vrijedi više od 1000 riječi, donosimo vam video u kojem ćete vidjeti kako izgleda Brainobrain natjecanje u kojem se i sami možete uvjeriti u dječje sposobnosti nakon pohađanja ovog programa:

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.