Istaknute teme Zabava i zanimljivosti

Želite da vaše dijete proslavi eko rođendan? I to je moguće u udruzi Vestigium

eko rođendan

Eko rođendan možete proslaviti u udruzi Vestigium


Danas je djeci ponuđeno da biraju kako će, gdje i uz koju tematiku napuniti jednu godinu više, odnosno proslaviti svoj rođendan. Cijene proslava znaju varirati od nekoliko stotina kuna, ako samo iznajmite prostor i sami donesete hranu pa do gotovo 2000, odlučite li se za animatore, face painting, torte sa skulpturama…

Želite li malo drugačiju proslavu rođendana, u ekološkom okruženju gdje će se vaše dijete i njegovi prijatelji hraniti zdravo, zabaviti se i pritom naučiti ponešto o recikliranju, onda je Eko ročkas u udruzi Vestigium pravi izbor za vas.

Što vas tamo očekuje?

Eko ročkas namijenjen je djeci od 1 do 16 godina i svaku grupu očekuje nešto drugačije. Tako se najmlađi mogu zabavljati uz baby disco, oni malo stariji od 3-6 godina rade eksperimente i ekokreativne poklone, školarci od 7 do 10 godina uživaju u dramskim i plesnim igrama, dok oni najstariji mogu snimati film i čak odraditi fotosession!

eko rođendan

– Eko ročkas je drugačija proslava rođendana. U prostoru sa namještajem od paleta i oslikanim zidovima mladih umjetnika, djeca se osjećaju poticajno, a kreativno vodstvo animatorica osigurat će da proslava bude usmjerena na zabavan, ali i ekokreativan način. Ovisno o uzrastu, veličini grupe i željama slavljenika, osim dvorane sa disco kuglom, trampolinom i šatorom, na ročkasu izvodimo cool eksperimente, bavimo se modnim dizajnom ili pak recycle artom – objasnila je Irena Borovina, voditeljica Udruge. Dodaje kako u prostoru Udruge ima mjesta za roditelje, prijatelje i obitelj koji se mogu družiti dok se najmlađi zabavljaju

Organizacija proslave uključuje prostor, dekoraciju, animaciju. Iz Udruge preporučuju da se koriste zdrave, ekološke grickalice i sokovi, sirove slastice i pribor za jelo i piće koji se može ponovno upotrijebiti.

foto: Udruga Vestigium

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.