Novosti i događanja

Zečica Miffy vraća se na scenu kazališta Trešnja

U novom nastavku mjuzikla, Miffy će krenuti u školu upoznati nove prijatelje, a roditelji će joj otkriti jednu tajnu…


Popularni mjuzikl za najmlađe ‘I opet…Miffy’ od veljače ponovno igra u Trešnji, jedinom kazalištu izvan Nizozemske koje ima ekskluzivno pravo postavljanja ove predstave. Mjuzikli Miffy i nastavak I opet…Miffy vjerno slijede slikovnice nizozemske ikone književnosti za djecu, Dicka Brune.

Jednostavne i svedene na bitno, slikovnice su postigle svjetski uspjeh. Ujedno zečica Miffy, nacrtana u nekoliko čistih poteza, svojom suvremenom likovnošću predstavlja jedinstvenu estetiku u području dječje ilustracije.

U ovom nastavku Miffy će upoznati opasnosti vatre, krenut će u školu i tamo upoznati nove prijatelje, čeka ju i veliko iznenađenje kada joj roditelji otkriju jednu tajnu … Mjuzikl donosi puno razigranih songova i plesa, uz scenografiju u prepoznatljivim žarkim bojama Dicka Brune, a režirao ga je nizozemski redatelj, glumac, pisac i producent Bruun Kuijt.

Predstavu I opet…Miffy mogu pratiti i oni najmlađi, već od navršene dvije godine.

– I opet…Miffy smo obnovili zbog velikog interesa publike i nadamo se da će se i novim generacijama mjuzikl jednako svidjeti – rekla je ravnateljica kazališta Trešnja, Višnja Babić.

Čak 85.000 posjetitelja pogledalo je oba nastavka Miffy, koje je Trešnjin ansambl izveo preko 300 puta.

– Prilikom obnove predstave koju nismo igrali godinama, shvatili smo koliko nas veseli i koliko volimo igrati Miffy. Uvijek je predivan osjećaj igrati u traženim predstavama, a budući da se za Miffy traži karta više, nadamo se da to govori o kvaliteti – kazala je glumica Aleksandra Naumov koja u predstavi glumi Miffy.

U predstavi igraju Aleksandra Naumov, Sanja Hrenar, Daria Knez Rukavina, Vanda Vujanić Šušnjar, Tvrtko Jurić, Ivana Bakarić i Luka Bulović.

Predstava I opet…Miffy vraća se na repertoar kazališta Trešnja od veljače, kada se može pogledati 3., 4. i 11. veljače.

foto: Damil Kalogjera

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.