Novosti i događanja

Zaigrajte zajedno društvenu igru “Potraga za obiteljskim blagom”

Ako ste obitelj koja voli igrati društvene igre onda je događanje koje priprema Udruga Amazonas idealno za vas. Ovaj petak, 22. listopada od 16:30 do 18:00 sati na adresi Ljubljanica 7 besplatno možete igrati obiteteljsku igru “Potraga za obiteljskim blagom”.

Potraga za obiteljskim blagom omogućit će vam da kroz igru i zabavu provedete kvalitetno vrijeme s članovima obitelji

Svrha društvene igre „Potraga za obiteljskim blagom” je omogućiti vam da kroz igru i zabavu provedete kvalitetno i organizirano vrijeme s članovima/icama svoje obitelji. Kroz različite zabavne zadatke i pitanja, igra potiče komunikaciju i suradnju unutar obitelji.

Pridružite se Lei i Luciji, moderatoricama igre i studenticama Edukacijsko rehabilitacijskog fakulteta te pronađite vlastito obiteljsko blago.

Igra je namijenjena djeci starijoj od šest godina i njihovim roditeljima. Sudjelovanje je besplatno, prijavite se ovdje: PRIJAVA.

Događanje je dio projekta ‘Osnaženi – podrška roditeljstvu na Trešnjevci’ kojeg provodi Udruga Amazonas u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Zagreb – podružnica Trešnjevka, uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Udrugu Amazonas možete pratiti na: Facebook, Web, Instagram, a za više informacija nazovite na broj: 098 914 2825 ili se javite na mail adresu: iva@amazonas.hr.

Foto: Freepik

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.