Novosti i događanja

Za vrijeme proljetnih praznika pošaljite školarce na “filmski odmor”

Proljetna pauza od škole i ove godine bit će u znaku triju besplatnih filmskih radionica

Najbolji odmor ovog proljeća od škole opet je u znaku besplatnih obrazovnih programa u kinu Tuškanac – za osnovnoškolce, srednjoškolce i njihove profesore. Prijave za programe na filmskoj naSTAVi@ kino Tuškanac već sada stižu u velikom broju, a traju do 10. travnja 2019.

-I ovog proljeća budimo želju za kvalitetnim znanjem, a naši školarci već godinama potvrđuju da su filmske radionice ono što im treba da bi kvalitetno proveli svoje slobodno vrijeme i naučili kritički promišljati film, razmijeniti ideje, družiti se, te možda i sami okušati filmsku profesiju sudjelujući na radionicama za dokumentarni i animirani film, kao i na filmskoj naSTAVi@ kino Tuškanac – kazali su organizatori.

Činjenica da obrazovne cikluse upisuje više od 200 školaraca, dok se neki od njih vraćaju i proširuju znanje kroz nekoliko njih, dokazuje da su školarcima aktivni praznici potrebni, te da im filmsko obrazovanje pruža brojne prednosti u daljnjem radu i obrazovnom uspjehu.

Proljetna pauza od škole tako će i ove godine biti u znaku čak triju besplatnih filmskih obrazovnih radionica u kinu Tuškanac.

foto: Kino Tuškanac

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.