Novosti i događanja

Za tjedan dana počinje Interliber – ugrabite knjige i slikovnice s velikim popustima

Interliberu

Mnogobrojne knjige i slikovnice po akcijskim cijenama moći će se od slijedećeg utorka “ugrabiti” na Zagrebačkom velesajmu na kojem će se od 12. do 17. studenoga održavati Interliber – najveća književna manifestacija u Hrvatskoj.

Interliber kao i ranijih godina donosi zanimljive i raznovrsne sadržaje za sve uzraste

Ulaz na Interliber je besplatan, a vrata će biti otvorena od 10 do 20 sati osim u petak u subotu kada će ponuda Interlibera moći razgledati do 21 sat.

Više od 350 izlagača popunit će knjigama najrazličitijih žanrova tri paviljona Zagrebačkog velesajma. Bogatu knjišku ponudu nadopunit će uvijek INterliber , od predstavljanja novih knjiga, druženja i razgovora s književnicima, susreta nakladnika, knjižara i knjižničara, do književnih čitaonica i radionica, okruglih stolova, kvizova, dodjela književnih nagrada, aukcije starih i rijetkih knjiga…

Tako na dan otvaranja, u utorak djeca mogu sudjelovati u radionici od 18 do 19 sati, a srijedu od 10 do 12 sati bit će promocija slikovnice “Ribe na drveću” uz radionicu autorice Lane Roje. U srijedu će od 10 do 12 sati biti promocija dječjeg romana “Hirovita Mara i brbljava Ara” autorice Tatjane Pokrajc Papucci i radionica za djecu “Nisam Ivana Brlić Mažuranić ni braća Grimm, no mogu osmisliti priču!”. Od 10 do 12 sati bit će druženje s autoricom Sanjom Pilić uz potpisivanje knjiga.

U petak od 10 do 12 sati na rasporedu je promocija zbirke pjesama “Dinosaurusi nisu postojali” uz radionicu autorice Mirjane Mrkela. Od 12 do 14 sati održat će se radionica “Ja to mogu” Tatjane Barat. U subotu su radionice za djecu na rasporedu od 13 do 14 sati.

Ovdje pogledajte detaljan program događanja po danima.

foto: Dječja posla

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.