Istaknute teme Zabava i zanimljivosti

Winnie Pooh i prijatelji uskoro i u LEGO kockicama

Winnie Pooh i prijatelji uskoro će se moći kupiti u Lego trgovinama. Naime, poznato je da Lego često surađuje s Disneyjem na brojnim likovima uključujući Mickey i Minnie Mouse, Disney princeze, uključujući Frozen i Pepeljugu, te Marvelove filmske likove.

Winnie Pooh našao se na listi popularnih dječjih likova koji će se ovjekovječiti u legićima

Sada im se pridružuju Winnie Pooh, Praščić, Tigar, Sivko, zec i sova.

Winnie Pooh set osmišljen je putem Lego ideje fan platforme. Naime, obožavatelji Lega putem te aplikacije šalju ideje za nove setove, a Lego odabire one koje će izraditi i dodati kolekciji. TV emisije poput Friends i Teorija velikog praska postale su Lego setovi zahvaljujući ovoj platformi, kao i koncepti poput laboratorija u kojima su predstavljene sve znanstvenice.

Set Winnie the Pooh sadrži kombinaciju minifigura i kultnu drvenu kuću od 100 hektara, zajedno s natpisom “Mr. Sanders ”i košnice pčela za Poohov med.

Na stražnjoj strani kuće na stablu nalaze se zabavni detalji, uključujući i Poohovu kuću. Sitni cvjetovi ukrašavaju kuću izvana i krov koji se može ukloniti za istraživanje Poohove sobe, uključujući njegov krevet, ormare i teglice s medom.

Lego još nije objavio kada će se set Winnie Pooh naći u prodaji ili trenutne cijene.

Foto: Lego

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.