Istaknute teme Poklon čitateljima Za roditelje

Uživajte u hit krimiću Par iz susjedstva

par iz susjedstva

Par iz susjedstva pokazat će vam da nikada ne znate što se zbiva iza druge strane zida


Bliži nam se vrijeme darivanja, a Mozaik knjiga vas već danas želi darovati dozom napetosti u obliku izvrsnog romana Par iz susjedstva, autorice Shari Lepena koji je postao veliki svjetski hit.

Radnja

Susjeda ti je rekla da ne želi da dovedeš svoju šestomjesečnu bebu na njezinu proslavu. Ništa osobno, samo ne može podnijeti bebin plač.

Suprug ti je rekao da će sve biti u redu. Na kraju krajeva, prvi ste susjedi. Ponijet ćete monitor za bebe i svakih pola sata naizmjence provjeravati dijete.

Tvoja je kći spavala kad si ju zadnji put provjerila. Ali sad, dok juriš stubama u svojoj sablasno tihoj kući, tvoji najgori strahovi postaju stvarnost. Tvog djeteta nema.

Nikad prije nisi morala pozvati policiju. A sad su policajci u tvojoj kući, i tko zna što će u njoj pronaći.

Ako je ovaj kratki sadržaj bio dovoljan da vas namami, napišite nam na našem Facebooku ili portalu kad ste si zadnji put kupili neku knjigu, pa možda baš ova zasjedne na vašu policu. Dobitnika objavljujemo 13. prosinca 2017. na portalu.

foto: Mozaik knjiga

3 komentara

  • Kupila sam prije 2 mjeseca sebi krimić koji sam jako željela pročitati. Na kraju sam ga poklonila prijateljici za rođendan i sad sam na listi čekanja za posudbu 😉

  • Obožavam čitati, pogotovo kriminalističke romane i trilere, a posljednju knjigu kupila sam prije destetak dana. Riječ je o romanu Žena u kabini deset. Sljedeće što ću kupiti ovih dana bit će planer čitanja kako bih mogla voditi bilješke o pročitanim knjigama, bit će to poklon samoj sebi za pod bor.

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.