Zabava i zanimljivosti

Donosimo vam listu najboljih crtića za najmlađe na temu Uskrsa

uskrsni crtići

Uskrsni crtići na zanimljiv i djeci blizak način ‘pretresaju’ sve radosti ovog blagdana


Gledate li s djecom crtiće na temu Uskrsa? Oni koji slave ovaj blagdan imaju na raspolaganju niz simpatičnih i poučnih crtanih filmova koje mogu pustiti svojim malim članovima obitelji i uživati zajedno s njima u pustolovinama omiljenih junaka. Domaćih verzija jako je malo, no zato strano tržište ima nešto širu ponudu.  Najbolje od svega je, što ih možete naći na youtube-u. Najbolji uskrsni crtići do kojih smo uspjeli doći:

  1. Šašavi zečevi – dovoljno je reći da se radi o djelu Walta Disneya. U crtiću nema riječi, pa je prilagođeniji mlađoj djeci i na zanimljiv način prikazuje sve uskrsne običaje.
  1. Rođenje Isusovo (Biblijske priče) – poučna priča o Isusovom rođenju prilagođena mlađoj generaciji u trajanu od 45 minuta. S obzirom na temu, dužinu crtića i količinu informacija, prilagođen je starijoj djeci, od šest godina na više.
  1. It’s the Easter Beagle, Charlie Brown – kultni Charlie Brown i Snoopy, ovog puta u uskrsnoj akciji, koja uključuje shopping i bojanje jaja. Prisjetite se s djecom svojih omiljenih junaka.
  1. Teletubbies – bojanje uskrsnih jaja – tko ne voli Teletubbiese, neka slobodno preskoči, ostali mogu uživati u 25 minuta uskrsnog doživljaja s posve malom djecom jer većinom ona mogu ‘prožvakati’ ovu veselu ekipu.
  1. Winnie the Pooh – Springtime with Roo – Je li Uskrs ove godine otkazan? Mogu li Winnie the Pooh i njegovi prijatelji vratiti odbjeglog uskrsnog zeku? Saznajte! Ovaj crtić namijenjen je djeci od dvije godine na više.
  1. Bug’s Bunny’s Easter Funnies – klasični Looney Tones, pa otprilike možete znati što vaš očekuje – puno zabave i akcije na uskrsni način.
  1. The first easter Rabbit – ovo je priča o plišanom zecu kojem je udahnut život radi vrlo posebnog posla koji mora obaviti. Naime, zeko se mora uputiti u uskrsnu dolinu i dostaviti djeci poslastice, no imat će nekoliko neprilika na svom putu..
  1. The great Easter egg hunt – skupina igračaka kreće u pohod na lijek, koji će izliječiti dječaka Petera, njihovog vlasnika, kako bi zdrav dočekao Uskrs. Topla i zabavna priča.
  1. The Easter Bunny’s Coming to Town – prijatelji Sunny i Bunny smišljaju cijeli niz uskrsnih tradicija, smao kako bi malo oraspoložili i podigli na noge mrzovoljne stanovnike svoga grada. Jesu li uspjeli?
  1. Yogi the Easter Bear – sjećate li se još medvjeda Yogija? Vrijeme je da ga se prisjetite u ovom uskrsnom crtiću gdje Yogi ni više ni manje nego krade uskrsne košare i ‘mrsti brke’ poslasticama koje pronađe u njima.

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.