Novosti i događanja

Uskoro stiže Frozen 2! Disney izbacio novi trailer s detaljima nove priče o Elsi i Ani

Frozen 2 donosi i nove pjesmice za koje autori tvrde da će nadmašiti djeci omiljenu “Puštam sve”

Disney je upravo objavio drugi, duži trailer za Frozen 2. Po izgledu isječka, ovaj bi nastavak mogao čak i nadmašiti prvi dio, a vjerujemo da će kao i sve njihove priče duboko dirnuti u brojna mala i velika srca.

U isječku možemo vidjeti malene Anu i Elsu kako slušaju oca dok priča o čarobnoj šumi iz koje nitko ne može izaći. Zatim gledamo sadašnjost kada oluja uništava život u Arendelleu. Obitelj je prisiljena napustiti svoj dom i krenuti u epsku avanturu. Vidimo kako se približavaju čarobnoj šumi, baš kao što je to predviđeno u priči…

Ne možemo predvidjeti što će se dogoditi, ali izgleda da će Anna i Elsa morati raditi zajedno, kao što su to naučili u prvom dijelu filma kada je sestrinska ljubav odmrznula zaleđeno kraljevstvo.

Ovog puta, Elsa čuje glasove koji je zovu – ali tko je to? Što žele?

Iz Disneya su naveli da će se u filmu saznati zašto je Elsa rođena s čarobnim silama.. Koje istine o prošlosti čekaju Elsu dok se upušta u nepoznato začaranim šumama i mračnim morima izvan Arendelle..

Odgovori je zovu, ali i prijete njenom kraljevstvu. Zajedno s Anom, Kristoffom, Olafom i Svenom suočit će se s opasnim, ali izuzetnim putovanjem. U prvom dijelu Elsa se bojala da su njezine moći previše za svijet, a u drugom dijelu nada se da će one biti dovoljne da ga spasi.

U međuvremenu, Olaf se mora nekako odmrznuti – tu su i neki novi likovi.

Pripremite se za kino i cijeli niz novih Disneyjevih pjesama. Ovaj animirani film nešto je što se sigurno ne propušta. “Frozen 2” u američka kina dolazi 22. studenog 2019. godine, a nakon toga datuma očekujemo ga i u našim kinima.

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.