Putoteka Zabava i zanimljivosti

Uskoro ćete dječji rođendan moći proslaviti – u pravom avionu!

u avionu

Igraonice, bazeni, parkovi…slavimo svugdje. No, što mislite o proslavi rođendana u avionu?!

Možda ste već čuli, a možda i niste za “party avion”, pravi pravcati ogromni Fokker iz 1991 godine koji samo tako uočite dok se vozite po cesti i lutate Zagorjem. Uistinu, nesvakidašnji prizor, a mi smo danas malo letjeli u njemu po Strmcu Stubičkom gdje je do daljnjega – prizemljen.

Njegov vlasnik i naš domaćin, Robert Sedlar kojeg smo ulovili usred radova, nada se da će avion biti u pogonu za oko mjesec dana i da će krenuti s rođendanskim proslavama za klince, privatnim zabavama, a moći će se u njemu proslaviti i momačka ili djevojačka večer. Sve po dogovoru.

Nas je zanimao naravno ovaj dio vezan uz klince, jer kad su dječji rođendani i zabave u pitanju, novih ideja nikad dosta. A koji klinac ne bi želio slaviti rođendan u pravom avionu, u kojem se još nalaze i biljar, stol za stolni nogomet i pravi simulator letenja.

Dakle, klinci će moći iskušati polijetanje, letenje i slijetanje na simulatoru! I kao da sve to nije dosta, s krila aviona će se moći toboganom spuštati u bazen na kupanje ako vremenske prilike to dopuste. Ispred aviona djecu očekuje još i igralište za mali nogomet, a bit će u još nekih sprava i spravica, pa čak i padobran ljuljačka.

Avionski party za koji će se tražiti karta viška stat će 25 slavljenika, ali kako prostor pruža više mogućnosti, moći će doći i do 50 djece jer bi ostatku na drugom djelu igrališta bila ponuđena mala električna vozila za zabavu, pješčanik, quadovi…

Klopa i cuga? Donosite ih i pripremate sami, unajmite samo cijeli taj prostor. U stvari, rekli bismo, cijeli doživljaj. Cijena će biti, uspjeli smo saznati oko 350 kuna za sat vremena rođendanske proslave, a iako radovi još traju, rezervacije i upiti pristižu za svih strana.

Dok će petak i vikendi biti rezervirani za proslave, ponedjeljak, srijeda i četvrtak bit će pak dani kad će se moći održati neki team building ili đački posjeti, dok će utorak biti dan posvećen djeci s teškoćama, i to na trošak organizatora.

Avion još uvijek dorađuju, prilagođavaju i uljepšavaju, a njegova vanjština ističe se posebnom grafikom za koju je zadužen Ivan Oros , a prikazuje neke od naši najpoznatijih i najtrofejnijih sportaša. Našli su se tu braća Kostelić, Dražen Petrović, Luka Modrić, Domagoj Duvnjak i Goran Ivanišević.

Mi smo malo prošetali po toj grdosiji i ostali – oduševljeni. Iako je još sve u radnoj verziji. I što reći osim da, čim smo sjeli u auto i krenuli dalje, klinci su počeli jaukati da baš tu žele slaviti idući rođendan.

foto: Dječja posla

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.