Poklon čitateljima

Osvojite slikovnicu Plašljiva vjeverica i pomozite djetetu da se suoči sa strahovima

plašljivom vjevericom

S plašljivom vjevericom prođite kroz njezine strahove od mraka i gužve na plaži

Jeste li već čuli za plašljivu vjevericu, neodoljivog glavnog lika svojih slikovnica koji se kroz njih suočava s mnogobrojnim strahovima?

Svi znamo da su i klinci puni strahova te ponekad ne znamo kako te strahove umanjiti, kako ih razbiti te uvjeriti djecu da se nemaju čega bojati.

Jer, naposljetku, kako možete otkriti i u ovim slikovnicama, strah nas često koči i zbog njega propuštamo nešto zabavno. A to nitko ne želi.

Uz simpatičnu plašljivu vjevericu koja ima vrlo specifične i duhovite, pa čak i luckaste načine rješavanja svojih strahova, nasmijat će se cijela obitelj, a najviše najmlađi.

Zato, ne propustite zaviriti u plašljivi svijet ovog veselog glodavca koji se trenutno boji mraka, ali i – odlaska na plažu. I smišlja kako prebroditi svoje strahove. Kako otići i uživati na plaži i kako se napokon naspavati?

Da vas ne bismo samo uvjeravali kako je plašljiva vjeverica super, uvjerite se u to sami jer vam Naklada Nika poklanja dva naslova. Kao što smo već spomenuli: Plašljiva vjeverica u mraku i Plašljiva vjeverica na plaži.

Svoj primjerak možete dobiti tako što ćete s nama u komentarima podijeliti čega se vaše dijete plaši te naravno, koju biste vjevericu voljeli dobiti.

Komentirajte na portalu ili na Facebooku.

Igramo se do 15. rujna kada proglašavamo pobjednike.

foto: Dječja posla

2 komentara

  • Mlađi sin se boji svega..mraka, pasa, duhova..svega.. i taman nam nedostaje još Plašljiva vjeverica u mraku da bismo imali cijelu kolekciju 🙂

  • Evo već godinu dana se boji vjetra i kiše jer je baka rekla da će je vjetar odnjeti prilikom šetnje kada ih je uhvatilo malo nevrjeme 😔. Puno priče,hrpa strpljenja i malo po malo napredujemo. Plašljiva Vjeverica u mraku.

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.