Novosti i događanja

Upišite djecu u kreativne radionice pjevanja, plesa ili kako lakše savladati školsko gradivo

Kreativne radionice osmišljene su i za najmlađu djecu koja će uz igru moći učiti svoje prve engleske riječi


Ljeto je završilo! Nova školska godina je tu, a s njom dolazi vrijeme za nove slobodne aktivnosti. U Centru kulture na Peščenici – KNAP u tijeku su upisi u kreativne radionice i programe, a kao i svake godine, i ove jeseni pripremljen je velik izbor radionica; od likovnih, plesnih, dramskih, jezičnih, glazbenih, ali i nekih potpuno novih i jako zanimljivih.

Plesači će moći izabrati između Ritmike i baleta, Studija za ples i pokret, Suvremenog plesa, MTV Jazz-a, Hip – hop-a i Break dance-a za djecu i mlade.  Najmlađi će moći upisati plesnu radionicu – Minići, englesku igraonicu – Dreamland, gdje uz igru maleni mogu naučiti svoje prve engleske riječi, kao i Piano glazbenu igraonicu.

Ljubitelji likovnih tehnika mogu birati između radionica: crtanja i slikanja, kiparstva, keramike, tradicijskog veza, a za djecu tu je likovna radionica za male i one malo veće.

Dramski studio mogu se upisati djeca već od treće godine, kao i osnovnoškolci, srednjoškolci, studenti i odrasli, a moguće je glumiti na talijanskom i engleskom jeziku. 

Nova koncertna sezona kreće već od rujna, a ljubitelji glazbe moći će upisati i potpuno nove radionice pjevanja za djecu i odrasle – Knap Music Kids i Alkemija glasa i zvuka. 

Djecu i mlade koji bi se željeli okušati u plesu, pjevanju i multimediji iz Centra pozivaju da se priključe projektu mjuzikla Mišolovka.

– Nastavljamo i na našom već poznatom radionicom gitare u koju mogu doći svirači početnici, ali i oni koji već ponešto znaju od svirci – pozvali su iz Centra.

Kroz sezonu 2018./19. nastavljaju se i besplatni programi. Kreativna familija održavati će se ponovno od kraja listopada, a program Autoportret – susret s književnicima održavati će se redovito u osnovnim školama Peščenice-Žitnjak.  Također, pripremaju se i besplatna putopisna predavanja za građanstvo, kao i savjetovanje za roditelje o unaprijeđenju strategija učenja za djecu.

Uz spomenuto savjetovanje roditelji će moći svoje školarce uključiti u radionicu – Kako učiti, kako bi naučili bolje i jednostavnije savladati školsko gradivo.

Sve informacije i točne termine početka pojedine radionice ili programa mogu se saznati na www.knap.hr, tel: 01 23 03 122, e-mailcentar@knap.hr ili u Centru KNAP u Ivanićgradskoj 41a svakim radnim danom od 9 do 20 sati.

foto: Elf Sternberg

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.