Novosti i događanja

Upišite djecu na Kreativni Advent – besplatne likovno kreativne blagdanske radionice

Kreativni Advent sastoji se od pet besplatnih radionica u zagrebačkom studiju Lapo Lapo


Zagrebački (street) art studio Lapo Lapo je za najljepše doba godine pripremio Kreativni Advent – ciklus besplatnih likovnih radionica za djecu snovnoškolce. OMart radionice će se odvijati tijekom prosinca (uz jedan termin 5. siječnja) pod umjetničko-pedagoškim vodstvom Melite Omeragić, akademske kiparice i waldorfskog pedagoga, u prostoru Lapo Lapo – u Ilici 50 (u prolazu prema Swanky Mint hostelu).

Riječ je o pet vikend termina u sklopu kojih će se osnovnoškolci dobro zabaviti izrađujući različite ukrase za blagdane, pri čemu će razvijati kreativne likovne vještine. Radi ograničenog broja polaznika obavezna je prijava na radionicu po odabiru na om.art.radionice@gmail.com, a raspored je sljedeći:

SUBOTA, 08.12.2018., 11 – 12.30 sati

Likovno kreativna radionica “Čarobna gljiva”, za djecu uzrasta od 6-9g. Mali umjetnici zabavit će se izrađujući kućice u obliku čarobnih gljiva kojima će ukrasiti i dodatno dočarati blagdansku atmosferu u svojim domovima! Pozivamo male umjetnike da na radionicu ponesu jednu manju staklenku s poklopcem!

NEDJELJA, 09.12.2018., 17 – 18.30 sati

Likovno kreativna radionica “Zvijezda”, za djecu uzrasta od 10-14g. Spretne ruke naših umjetnika zabavit će se izrađujući ukrasne zvijezde raznih boja za njihov dom!

NEDJELJA, 16.12.2018., 17 – 18.30 sati

Likovno kreativna radionica “Make a wish!”, za djecu osnovnoškolce. Blagdanske želje i poruke naših umjetnika bit će nam inspiracija za kreiranje originalnih božićnih ukrasa!

SUBOTA, 29.12.2018., 11 – 12.30 sati

Likovno kreativna radionica “Bajka“, za djecu osnovnoškolce
Nakon bajkovitog uvoda u radionicu, naši umjetnici izradit će likove iz priče i stvoriti zaista lijepi poklon za nekoga tko im je pri srcu u ove blagdanske dane!

SUBOTA, 05.01.2019., 11 – 12.30 sati

Likovno kreativna radionica – “My name”, za djecu od 10-14g. Pomoću tehnike Quilling, naši umjetnici izradit će pravo umjetničko djelo od prvog slova svoga imena!

Lapo Lapo i OMart radionice od drugog polugodišta za vas pripremaju nove likovne programe u prostoru Ilice 50 te vas pozivaju na donaciju likovnih materijala i pribora! Ukoliko imate viška papira za crtanje, slikanje, kolaža, škara, ljepila, kistova ili boja-sačuvajte ih za nas! Materijale možete donijeti na adresu Ilica 50 u terminima održavanja adventskih radionica ili jednostavno javite gdje ih se može pokupiti!

foto: Lapo Lapo tim

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.