Novosti i događanja

Povuci-potegni i Roobin Hood u Dječjem kazalištu Dubrava

Dječje kazalište Dubrava u subotu u 18 sati prikazuje Povuci – potegni, neverbalnu predstavu za djecu koja propituje međuobiteljske odnose.

Povuci – potegni predstava je o teškom zadatku koji ujedinjuje posvađanu obitelj

Prema motivima pripovijetke Čarobna repa, predstava na slojevit način prilagođen dječjem uzrastu pokazuje kako jedna velika repa postaje naizgled nemoguć zadatak i katalizator koji ujedinjuje posvađanu obitelj. Redatelj predstave je Mario Kovač.

– Svijet u kojem živimo daje nam svakodnevno na tisuće razloga zašto se s nekim posvađati ili zašto ga mrziti, dok one vrijedne osjećaje guramo u kut kao zastarjele i dosadne. Okolina nam zadaje rodne, generacijske i kulturalne obrasce prema kojima bi trebali posložiti vlastiti život te ga ukalupiti u ponuđene ladice. Ova predstava mali je pokušaj da se ti obrasci demontiraju te da taj isti život uzmemo u vlastite ruke i modeliramo ga po svojoj želji ne obazirući se na ono što drugi misle da moramo – kazao je autor.

Predstava je namijenjena za djecu 4+, traje 30 minuta, a cijena ulaznice je 30 kuna. Rezervaciju ulaznice možete napraviti ovdje.  

Karte možete preuzeti na blagajni koja se  otvara 1 sat prije početka predstave

Foto: Dječje kazalište Dubrava

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.