Novosti i događanja

U Parizu grade pravi Arendelle, ledenu palaču i planinu, a Elsa, Ana i Olaf družit će se s djecom

Ledena palača, planina prekrivena snijegom, Arendelle i ispred njega jezero…sve to bit će izgrađeno u sklopu Disneylanda u Parizu, a planirano otvorenje je 2023. godine.

Arendell u Parizu imat će i dva restorana te trgovine sa Frozen suvenirima li

Osim što će djeca moći posjetiti Snježno Kraljevstvo, ondje će se moći družiti i s kraljicama Elsom i Anom i drugim likovima iz filma, a na području će se nalaziti i dva nova restorana te trgovina sa Frozen suvenirima.

Prema informacijama i nacrtu koju su objavili iz Disneya, u središtu ‘Frozen-landa’ nalaziti veliko jezero. Tu će biti i ledena palača kraljice Else i veliki snježni planinski lanac s kojeg se pruža pogled na glavne atrakcije. Brod Frozen Ever After vozit će posjetitelje po cijelom Arendelleu.

Disneyland Paris prostire se na 2,230 hektara, a nalazi se oko oko 30-ak kilometara istočno od francuske prijestolnice. S više od 320 milijuna posjetitelja koji su prošli kroz turneje i turneje od 1992. godine, park čini 6,2 posto prihoda od turizma u Francuskoj, zapošljavajući oko 16 000 osoba. Disneyland Paris sastoji se od dva tematska parka – Disneyland Park iz bajke i Park Walt Disney Studios.

Foto: Disney

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.