Istaknute teme Zabava i zanimljivosti

Trogodišnjakinja sama birala odjeću za vrtić i otišla u – gaćicama!

Da tate znaju djecu obući u razne zanimljive kombinacije, to već znamo, no ovaj tata je možda uspio nadmašiti sve druge očeve poslavši kćer u školu samo u gaćicama.

Što bi vaša djeca odabrala kada bi sama birala odjeću za vrtić?

I to onima, podebljanima koje služe za odvikavanje od pelena. Nadmudrila ga je, tvrdi, trogodišnja kći koja je taj dan sama birala odjeću za vrtić.

Mama je bila na poslu, a tata je svojoj princezi dao da sama izabere što će odjenuti. Trogodišnja Brooklyn uvjerila je nekako tatu da se radi o kratkim hlačicama, a mamu je o cijeloj situaciji obavijestila prijateljica. 

Kada je mama, Aliza, porukom obavijestila muža “da je u gaćicama”, on je najprije pitao “tko”? Kada je shvati oda se radi o Brooklyn, napisao je da se radi o hlačicama za trening.

-Ne, nisu to hlačice za trening. To je donje rublje. Poslao si ju u vrtić u donjem rublju – otpisala je mužu Aliza.

Da bi još više začinile situaciju, mamine prijateljice su se pobrinule da se po vrtiću proširi vijest kako je tata odgovoran za neobičnu odjevnu kombinaciju. Također, uslikale su Brooklyn kako ponosno pokazuje što je obukla.

Iako je sve možda otišlo predaleko, i Aliza se mogla osjetiti osramoćeno, cijeloj situaciji prišla je s komične strane. Čak je muža, Brada, javno pohvalila.

-Ne bi mi bilo smiješno da ne mislim da je Brad savršen i pažljiv otac. Ali, zam da je divan i da je ovo samo slučajna nezgoda – objasnila je.

Foto: Parents.com

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.