Novosti i događanja

Stonoga Goga – nova predstava o modnoj ovisnici koja za svaku nogu bira drugu cipelu

U napetoj potrazi za svojim blagom, Stonoga Goga shvaća da su prijatelji i pomaganje vredniji od svake cipele


Gdje spavaju bubamare? Što prodaje smrdljivi Martin?Tko je kraljica kukaca? Kako leptirica uspavljuje bebe čahurice? Zašto mravi nemaju vremena? Pogledajte „Stonogu Gogu“ 13. listopada 2018. u 11.00 sati u Kulturnom centru Travno i saznat ćete sve to, a i druge važne informacije o sitnim šumskim životinjama.

Tekst „Stonoga Goga“ , nagrađen na 9. izdanju festivala Mali Marulić, govori o modnoj ovisnici Gogi, koja za svaku nogu bira drugu cipelu. Ona uživa u japankama, štiklama, čizmama i šlapama sve dok je susret sa jednom gladnom pticom ne opameti. Cipele su razbacane po cijeloj šumi, a Goga je na sto muka! U napetoj potrazi za svojim blagom, ona shvaća da su prijatelji, pomaganje i empatija vredniji od svake cipele.

Glumci Teatra Poco Loco izvode ovu poučnu priču uz puno glazbe (pjevajući i svirajući uživo), a dojam upotpunjuje bogato illustrirana scenografija koja nas vodi u najtajnije djelove šume.

Redateljica predstave je Renata Carola Gatica, a igraju Zrinka Kušević, Maja Katić, Goran Guksić i Marta Bolfan Ugljen.  Predstava traje 35-40 minuta, a namijenjena je za djecu u dobi od 3 do 10 godina. Cijena ulaznice je 25 kuna.

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.