Istaknute teme Novosti i događanja Za roditelje

Spas za roditelje: pokrenuta specijalizirana agencija za povremeno čuvanje djece Nanny.hr

Nanny.hr

Nanny.hr nudi usluge čuvalica od 0-24, radnim danom, vikendom i praznikom


Sigurno ste se više nego jednom našli u (ne) prilici da morate nešto hitno obaviti, a da pritom nemate gdje i kome ostaviti dijete. Ili niste od onih sretnica koje na raspolaganju imaju “baka servis”, pa kada vam dijete ima virozu i ne može ići u vrtić, muku mučite s otvaranjem bolovanja i izostajanjem s posla? Svaka mama zna da su ovo tek neke od situacija u kojima se mogu naći te ako nemaju dobro osmišljen plan ili sustav podrške iza sebe, nastaju komplikacije.

Mnogima od tih roditelja usluga dadilje je nepotrebna ili preskupa na mjesečnoj bazi, pa se snalaze kako znaju i umiju. No, čini se da se nazire rješenje roditeljskih problema, barem na području Zagreba gdje je pokrenuta Nanny.hr, agencija za povremeno čuvanje djece. Što nudi? Čuvanje djece na upravo onoliko sati koliko je to vama potrebno, bilo da vam djecu netko treba samo odvesti i pokupiti iz vrtića i škole, biti s njima tri dana dok su bolesni, odvesti ih na izvan školske aktivnosti ili jednostavno roditeljima omogućiti slobodnu večer za opuštanje.

Što točno radi Nanny.hr?

Dakle, ova specijalizirana agencija na brz i pouzdan način povezuje roditelje s čuvalicama djece svih starosnih skupina, za različite potrebe. Nanny.hr nudi pouzdane provjerene čuvalice koje će se brinuti za vašu djecu kad god vam bude potrebno. Preko web aplikacije Nanny.hr nudi potencijalne čuvalice i provjerava njihovu dostupnost te potvrđuje njihov dolazak ili nudi adekvatnu zamjenu. Brojan tim iskusnih i provjerenih čuvalica omogućava njihovu dostupnost od 0-24 sata!

– Pronalazak prave osobe koja bi se povremeno brinula o Vašem djetetu odgovoran je zadatak,  zato u  Nanny.hr klijentima garantiramo visoku kvalitetu usluge – sve čuvalice ispunjavaju najviše standarde brige. Uz pomoć stručnog tima osposobljenog za rad s djecom selektirane su samo najbolje osobe za brigu o vašim mališanima. Usto, sve čuvalice prošle su višestruke provjere, uključujući psihološke testove procjene ličnosti, detaljan intervju sa psihologom, provjere referenci, zdravstvene provjere te one zakonske. Naša misija osigurati je da vaša djeca budu u sigurnim rukama – poručili su iz Agencije.

Kako naći čuvalicu?

Cijeli postupak rezerviranja i plaćanja čuvalice obavlja se online preko web aplikacije (a moguće je obaviti rezervaciju i telefonom i emailom). Uz čuvanje, nudi se i prijevoz djece iz škole/vrtića i na izvanškolske aktivnosti u sigurnim autosjedalicama. Usto, u ponudi je i usluga najma baby monitora s pomičnom kamerom kako bi roditelji mogli nadzirati tijek čuvanja na svojim pametnim telefonima.

Sve informacije o agenciji Nanny.hr kao i cijene usluge možete saznati na web stranici www.nanny.hr i na Facebook stranici Nanny.

foto: Philippe Put

1 komentar

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.