Novosti i događanja

Snima se film “Psići u ophodnji”, Ryder i ekipa u kina dolaze već u kolovozu sljedeće godine

Od kako su još prije šest godina Psiću u ophodnji stigli an TV ekrane, djeca diljem svijeta dobila su nove heroje. Riječ je o sedam psića koje vodi ljubitelj tehnologije, dječak Ryder. Zajedno pokazuju da nijedan posao nije prevelik, a nijedan psić premalen, podučavaju djecu o empatiji, odgovornosti, ljubaznosti i tome da kad postoje nevolje, uvijek ima ljudi koji mogu pomoći.

Psići u ophodnji prikazuju se u više od 160 zemalja, a prevedeni su na više od 30 jezika

I kada smo pomislili da se dječja očaranost popularnim sićima lagano počela topiti, od autora popularnog crtića došla je vijest da rade na pravom, dugometražnom crtanom filmu koji će se u kinima pojaviti u kolovozu 2021.

Psići iz „Operacije ŠAPA“ na obuci su pod vodstvom dječaka Rydera. Svaki je psić podučen nekim dužnostima i vještuinama poput vatrogasca, policajca ili građevinara. Kad nevolja zahvati Zaljev avantura, oni će spasiti dan! Bilo da je riječ o mački na stablu ili vlaku koji je ispao iz tračnica, oni uvijek pronađu način da pomognu onima u nevolji. Pokazuju da nijedan posao nije prevelik, a nijedan psić premalen.

Od kako je nastao, crtani se prikazivao na televizijama u više od 160 zemalja i na više od 30 jezika. Godine 2018. bio je to najgledanija televizijska emisija za predškolce, a show je generirao više od 7 milijardi dolara maloprodajne robe.

Autori su kazali da je stavljanje Psića u ophodnji na velike ekrane njihova velika prekretnica i da “ne mogu čekati da djeca i obitelji svugdje dožive taj osjećaj.”

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.