Istaknute teme Učenje i rekreacija

Slikovnica “Tko je bio Krapinko” upoznat će djecu kako su živjeli njihovi vršnjaci u eri prije igračaka, mobitelja i televizije

Često čujemo kako su živjeli naši stari, ali rijetko kako su živjeli naši najmlađi? Ovih je dana svjetlo dana gledala interaktivna slikovnica ‘Tko je bio Krapinko?’, prva u Hrvatskoj koja je otplovila u prošlost, sve do nalazišta pračovjeka u Krapini, i najmlađe upoznaje s nekadašnjim životom njihovih vršnjaka.

“Tko je bio Krapinko” temelji se na povijesnim faktima, a namijenjena je djeci već od tri godine

Kroz taj svijet na zabavan i edukativan način vodi ih simpatičan dječak Krapinko, a stihovi u rimi i zanimljive pitalice mozgalice mališane angažiraju da aktivno sudjeluju u istraživanju kako se nekad živjelo.

Interaktivnu slikovnicu ‘Tko je bio Krapinko’ koja se temelji na povijesnim faktima, a namijenjena je najmlađoj publici starijoj od tri godine, zajedno su osmislile autorice Matea Elezović-Brdar i Ivana Sertić, izdana je u produkciji i nakladništvu Hit teatra, a za ilustracije je zaslužan akademski kipar i nagrađivani ilustrator Sven Klobučar.

Tko želi razveseliti svoje najmlađe i potaknuti ih na čitanje, ova inovativna slikovnica može se naručiti na adresi ili kupiti u Knjižari Vuković&Runjić u zagrebačkoj Teslinoj 16.

Foto: Petar Santini

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.