Novosti i događanja

Školarci cijelo ljeto mogu besplatno na bazene te probati rafting, mačevanje, kuglanje…

Školski sportski savez Grada Zagreba tijekom ljetnog odmora učenika i ove godine organizira program Odmorko ljeto 2022. Programi će početi 27.lipnja i trajat će sve do 2.rujna.

U sklopu programa Odmorko ljeto 2022. učenici tijekom ljeta mogu uživati u brojnim besplatnim sportskim aktivnostima

Učenici će u okviru programa moći slobodno plivati na bazenima Iver, Utrina, Svetice, ŠRC Šalata, PVC Mladost te na Jelkovcu i Zimskom plivalištu Mladost gdje će također imati mogućnost usavršavanja plivačkih tehnika.

Osim plivališta, Savez je pripremio i igraonice: sportova s diskom, mačevanja, ragbija, triatlona, odbojke na pijesku, plesova, raftinga, squasha, taekwondoa, kuglanja, bowlinga, tenisa, streljaštva te upoznavanja s tajnama Medvednice.

Novost u programu je Odmorko poludnevni kamp u tri grupe na ŠRC Svetice.

Prijave se vrše preko mrežne stranice programa Odmorko (link).

U sklopu Programa Odmorko ljeto 2022. provodi se i program Hrvatskog školskog sportskog saveza Sportski praznici i to na pet lokacija: OŠ Malešnica, OŠ Marina Držića, OŠ Odra, OŠ Alojzija Stepinca te OŠ Izidora Kršnjavog.

Više informacija o Programu i svim aktivnostima možete pronaći na mrežnoj stranici www.odmorko.hr i facebook stranici Odmorko te na INTERAKTIVNOJ KARTI.

Foto: Školski sportski savez Grada Zagreba

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.